19/04/2024
Biztech

Η Dell επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο λύσεων storage

Πρόσφατα η Dell ανακοίνωσε αρκετές νέες προτάσεις συστημάτων storage, οι οποίες είναι σχεδιασμένες για να βοηθήσουν επιχειρήσεις και οργανισμούς, ώστε να προσαρμόσουν και να εξελίξουν τα data centers τους με οικονομικό τρόπο, καθώς και να συμβαδίσουν με τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις των συστημάτων IT. Ας τις δούμε όμως αναλυτικότερα.

 

Σειρά συστοιχιών Dell SC Series

Η σειρά Dell Storage SCv2000 Series προσφέρει εισαγωγικού επιπέδου συστήματα storage, βασισμένα στο Dell Compellent Storage Center. Τα πρώτα τρία μοντέλα της σειράς Dell Storage SCv2000 Series, τα οποία υποστηρίζονται από τρεις επιλογές επέκτασης προσφέρουν:

 

-Υψηλή απόδοση σε προσιτό κόστος: Κορυφαία απόδοση στην κατηγορία τους, σε μια μονάδα μεγέθους 2U2. Πολυάριθμες επιλογές, συμπεριλαμβανομένων δοκιμασμένων χαρακτηριστικών προστασίας δεδομένων, πολυεπίπεδη υποστήριξη RAID για τη βελτιστοποίηση της χωρητικότητας, thin provisioning, υποστήριξη τεχνολογίας flash, υπηρεσίες μεταφοράς δεδομένων και υποστήριξη πολλαπλών πρωτοκόλλων διασύνδεσης. Επιπλέον, ενσωματώνονται λεπτομερή χαρακτηριστικά προστασίας δεδομένων, με δυνατότητα δημιουργίας snapshots και replication.

 

-Ενοποιημένη προστασία δεδομένων: Τα συστήματα προσφέρουν ενσωματωμένα χαρακτηριστικά, όπως Remote Instant Replay, Local Instant Replays και Replay Manager, καθώς και πολυεπίπεδη υποστήριξη RAID που βελτιστοποιούν τη χωρητικότητα του SAN. Ο μεγάλος βαθμός ενοποίησης με συνήθη περιβάλλοντα, όπως της Microsoft και της VMware, βοηθούν στην απλοποίηση των virtualized data centers, επιτρέποντας τοπική και εξ αποστάσεως προστασία δεδομένων, για λήψη ενημερωμένων στιγμιοτύπων virtual μηχανών, χωρίς να θυσιάζεται η απόδοση.

 

-Μελλοντική ευελιξία με το Storage Centre: Η σειρά SCv2000 Series υποστηρίζει τις τρέχουσες ανάγκες, αλλά και μελλοντική επέκταση, καθώς η διαχείρισή τους πραγματοποιείται μέσω του ίδιου περιβάλλοντος με τα υπόλοιπα συστήματα της σειράς SC.

 

Σειρά enterprise συστοιχιών Dell Storage PS6610

Η νέα σειρά enterprise συστοιχιών Dell Storage PS6610, προσφέρει εξαιρετική απόδοση και χωρητικότητα, για την αγορά συστημάτων μεσαίας κλίμακας, σε τεχνολογία iSCSI. Οι νέες συστοιχίες με διπλούς ελεγκτές περιλαμβάνουν σημαντικές βελτιώσεις, όπως 3,5 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα και μέχρι και 7πλάσια απόδοση σε σχέση με τις προηγούμενης γενιάς συστοιχίες Dell EqualLogic PS6510, έτσι ώστε οι χρήστες να είναι σε θέση να αποθηκεύουν περισσότερα δεδομένα και να έχουν ταχύτερη πρόσβαση σε αυτά.

 

Οι συστοιχίες PS6610 Series προσφέρουν υβριδικές συνθέσεις flash και hard disk drives, υποστηρίζουν κρίσιμες επαγγελματικές εφαρμογές και είναι ιδανικές για χρήστες με μεγάλα αποθετήρια δεδομένων. Συνδυάζουν την ισχύ δικτύωσης 10 Gigabit Ethernet (GbE) και storage υψηλής χωρητικότητας, προσφέροντας τη δυνατότητα υποστήριξης μισού petabyte χωρητικότητας σε μια μόνο συστοιχία μεγέθους 5U. Μολονότι χαρακτηρίζονται από πολύ βελτιωμένη πυκνότητα, μνήμη και απόδοση, οι συστοιχίες απαιτούν λιγότερο χώρο για να υποστηρίξουν τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις αποθήκευσης δεδομένων των επιχειρήσεων.

 

Το PS6610 είναι πρόταση κατάλληλη για επιχειρήσεις, οι οποίες επιζητούν εξελιγμένα χαρακτηριστικά storage σε μια συστοιχία μεγάλης πυκνότητας, η οποία είναι εύκολη στη διαχείριση και βελτιστοποιημένη για υποστήριξη εφαρμογών όπως ERP, αρχειοθέτηση email και βάσεις δεδομένων SQL. Επίσης, υποστηρίζουν ανάγκες αρχειοθέτησης δεδομένων και υποστήριξη μεγάλων αποθετηρίων δεδομένων.

 

Οι συστοιχίες είναι εφοδιασμένες με το Dell EqualLogic PS Series Array Software 8.0, το οποίο παρέχει νέα χαρακτηριστικά εξοικονόμησης χώρου, όπως συμπίεση των στιγμιοτύπων και των αντιγράφων. Το νέο software υποστηρίζει επιπλέον virtual περιβάλλοντα, με προηγμένη ενσωμάτωση εικονικών αποθηκευτικών χώρων VMware vSphere. Οι υφιστάμενοι πελάτες με τρέχοντα συμβόλαια υποστήριξης, μπορούν να αποκτήσουν το νεότερο software χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

 

Λύσεις Dell Storage με Microsoft Storage Spaces

Πρόκειται για λύσεις ήδη δοκιμασμένες και σχεδιασμένες ώστε να υποστηρίζουν τις δυνατότητες Microsoft SDS σε servers επιπέδου enterprise της Dell, καθώς και απευθείας συνδεόμενο storage hardware. Οι νέες λύσεις Scale-Out File Server (SOFS) διατίθενται σε πέντε συνθέσεις, υποστηρίζοντας επιχειρήσεις που επιζητούν μια προσέγγιση SDS και virtualized storage πάνω σε διάφορα περιβάλλοντα εφαρμογών, όπως οι εγκαταστάσεις ιδιωτικών clouds, οι υποδομές virtual desktop (VDI) και τα περιβάλλοντα SQL και Hyper-V. Η υποστήριξη της λύσης της Dell, περιλαμβάνει εκτίμηση απόδοσης και χωρητικότητας, καθώς και πλήρη κάλυψη για την εγκατάσταση και τη λειτουργία.

 

Διαθεσιμότητα: Η σειρά Dell Storage SCv2000 όπως επίσης και οι λύσεις Dell Storage PS6610, Dell EqualLogic PS Series Array Software 8.0 και Dell Storage με Microsoft Storage Spaces είναι ήδη διαθέσιμες, σε παγκόσμιο επίπεδο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.dell.gr

Σχετικά άρθρα

Οktabit – Blue Soft & IT: Συνεργασία για τη διανομή των προϊόντων της Bitdefender

Kitriniaris

Θετικά τα αποτελέσματα για την Oktabit και το 2022

Giorgos Athanassiadis

Παγκόσμια διάκριση για την οικογένεια εφαρμογών “Epsilon Smart”

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα