16.6 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Η Dell αναβαθμίζει τις σειρές XPS και Inspiron

Στις αρχές Αυγούστου η Dell ανακοίνωσε πολλά νέα προϊόντα για τους καταναλωτές αλλά και τις μικρές επιχειρήσεις. Ξεκινώντας με την κορυφαία σειρά XPS και συνεχίζοντας στα mainstream brands, Inspiron και Vostro, οι νέοι υπολογιστές δημιουργούν αρμονική ισορροπία μεταξύ εμπειρίας χρήσης και σχεδίασης, αναβαθμίζοντας την καινοτομία με προσεγμένες λεπτομέρειες.

 

XPS 13 2-σε-1

Η σειρά XPS 13 2-σε-1 είναι επανασχεδιασμένη, διαθέτοντας υψηλότερη απόδοση απ’ ότι η προηγούμενη γενιά. Η εμπειρία απεικόνισης έχει αναβαθμιστεί σε όλους τους τομείς, τελειοποιώντας την οθόνη τύπου InfinityEdge με αναλογία 16:10, προσφέροντας ορατό πλαίσιο απ΄ άκρη σε άκρη, 7% μεγαλύτερο. Η πιο καινοτομική web κάμερα και η μικρότερη κάμερα σε laptop της Dell, βρίσκεται πλέον στο επάνω μέρος. Η νέα οθόνη προσφέρει βελτιωμένη χρωματική ακρίβεια και ανάλυση με επιλογές FHD+ και UHD+, καθώς και HDR400 και Dolby Vision. Με την προσθήκη της τεχνολογίας απεικόνισης Eyesafe, η Dell βοηθά στη μείωση της, ενδεχομένως, επιζήμιας ακτινοβολίας μπλε φωτός, διατηρώντας όμως υψηλή χρωματική απόδοση.

Το XPS 13 2-σε-1 είναι το πρώτο laptop της Dell που διαθέτει 10ης γενιάς επεξεργαστές Intel Core και προσαρμοσμένη απόδοση, βάσει της νέας τεχνολογίας Intel Dynamic Tuning Technology, που μεταβάλλει προληπτικά την ισχύ του επεξεργαστή, σύμφωνα με την απόδοση του φόρτου εργασίας, Η Dell χρησιμοποιεί νέο τύπο θερμικής σχεδίασης για την ψύξη του, υψηλότερης απόδοσης, επεξεργαστή, μειώνοντας όμως το πάχος του υπολογιστή κατά 8% σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά.

H νέα σχεδίαση συνδυάζει άριστη κατασκευή και κορυφαία υλικά, μεταξύ των οποίων αλουμίνιο κατεργασμένο σε CNC με λείες επιφάνειες ακμών με χάραξη ακριβείας από διαμάντι, στηρίγματα παλάμης από υλικό με υαλονήματα σε χρώμα μαύρων ανθρακονημάτων ή αρκτικού λευκού, μαζί με Gorilla Glass 5 για ανθεκτικότητα και ομορφιά. Η Dell έχει αναβαθμίσει τα βασικά χαρακτηριστικά με μεγαλύτερο touchpad, πληκτρολόγιο MagLev απ’ άκρη σε άκρη, και νέα, έξυπνης κατασκευής σχεδίαση προσαρμογής της οθόνης, που συνδυάζει εξαιρετική χρηστική εμπειρία και όμορφη σχεδίαση, σε αξιοσημείωτα μικρό μέγεθος.

 

 

Νέο XPS 15: ωθώντας την καινοτομία στα όρια

Το XPS 15 επιστρέφει, καλύτερο από ποτέ. Η ναυαρχίδα της Dell και ένα από τα μικρότερα laptops 15,6 ιντσών, τώρα προσφέρει περισσότερη ισχύ, χάρη στους 9ης γενιάς επεξεργαστές Intel Core, με τον i9 με 8 πυρήνες και γραφικά μέχρι NVIDIA GeForce GTX 1650, που επιτρέπουν στους δημιουργούς να απολαμβάνουν μεγαλύτερες ταχύτητες στις εφαρμογές σχεδίασης γραφικών, στη φωτογραφία και τη μουσική παραγωγή.

Η συσκευή διαθέτει εκπληκτική οθόνη UltraSharp 4K Ultra HD (3840 x 2160) InfinityEdge 15,6 ιντσών, με την οποία αποδίδει υψηλή φωτεινότητα, πλούσια χρώματα και ακριβείς λεπτομέρειες. Το XPS 15 παρέχει επιλογή για οθόνη OLED, την πρώτη στη σειρά XPS η οποία διαθέτει αυτό-φωτιζόμενα pixels που σβήνουν εντελώς, για να αποδώσουν το απόλυτο μαύρο, για σημαντικά υψηλότερη αντίθεση. Η οθόνη ανάλυσης 4K συνδυάζεται με περιεχόμενο Dolby Vision έτσι ώστε να αποδίδει υψηλής φωτεινότητας εικόνες με μέχρι και 40 φορές μεγαλύτερη φωτεινότητα και μέχρι και 10 φορές σκοτεινότερη εικόνα.

Η προσθήκη του ενσωματωμένου υποσυστήματος ασύρματης δικτύωσης Killer AX1650, το οποίο βασίζεται στο Intel WiFi 6 Chipset, προσδίδει σχεδόν 3x μεγαλύτερη διαμεταγωγή δεδομένων απ’ ότι η προηγούμενη γενιά, ειδικά σε χώρους με πολλά εμπόδια. Σε συνδυασμό με τα 64GB μνήμης και μέχρι και 2TB PCIe SSD6, καθώς και τη μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας από κάθε laptop 15 ιντσών, οι καταναλωτές έχουν στη διάθεσή τους μια, υψηλής απόδοσης, ασυναγώνιστη συσκευή.

 

Τέλος, το XPS 15 είναι εφοδιασμένο με την πιο καινοτομική κάμερα σε laptop, η οποία είναι τοποθετημένη στο επάνω περιθώριο της οθόνης, χωρίς να θυσιάζει χώρο στην οθόνη InfinityEdge. Η Dell συνεχίζει να δίνει προτεραιότητα στην όμορφη σχεδίαση, χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας υλικά, όπως αλουμίνιο κατεργασμένο σε CNC, ανθρακονήματα και Gorilla Glass, που δημιουργούν ένα ανθεκτικό, αλλά και από τα μικρότερα laptops 15,6 ιντσών στο είδος του.

 

Νέα Inspiron PCs

Οι νέοι υπολογιστές της σειράς Inspiron περιλαμβάνουν νέα, ευέλικτα laptops, συστήματα 2-σε-1 και AIO, με ανανεωμένη και σύγχρονη σχεδίαση, χαρακτηριστικά και τιμές.

Το νέο Inspiron 15 7000 είναι ένα εξαιρετικά ελαφρύ laptop, εφοδιασμένο με επεξεργαστές 9ης γενιάς Intel Core H-class, που προσφέρουν μέχρι και 8 πυρήνες, μέχρι και 16GB μνήμης DDR4 και επιλογή για δύο μονάδες NVMe SSD, καθώς και τα τελευταία γραφικά NVIDIA GTX 1650, που συνθέτουν ένα υψηλής απόδοσης laptop για καθημερινή χρήση και δημιουργικές παράπλευρες ενασχολήσεις. Το laptop είναι κατασκευασμένο από κράμα μαγνησίου, για χαμηλό βάρος, ακαμψία και σταθερότητα, ενώ το κουμπί τροφοδοσίας βρίσκεται μέσα στο πληκτρολόγιο, μαζί με αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος. Το νέο σύστημα θερμικής απαγωγής Adaptive Thermals του Inspiron 15 7000 ανιχνεύει αν το laptop είναι τοποθετημένο πάνω σε γραφείο και προσαρμόζει ανάλογα το θερμικό προφίλ.

 

 

Επιπλέον, η Dell παρουσίασε το Inspiron 13 5000 laptop που συνδυάζει οθόνη 13 ιντσών με λεπτή και ελαφριά σχεδίαση, καθώς και ευρυζωνική φορητή σύνδεση.

Ολοκληρώνοντας, το λεπτό και κομψό Inspiron 7000 2-σε-1 που είχε ανακοινωθεί στη CES 2019, με οθόνες 13 και 15 ιντσών, το οποίο είναι το πρώτο σύστημα 2-σε-1 στον κόσμο με πλήρους μεγέθους υποδοχή γραφίδας στον αρμό σύνδεσης, είναι πλέον διαθέσιμο παγκοσμίως.

 

 

Inspiron All-In-Ones

Η Dell ανακοινώνει επίσης δύο νέα, πλήρως επανασχεδιασμένα, συστήματα All-in-One, με καθαρή και ανανεωμένη αισθητική, που εστιάζει στην οθόνη, ελαχιστοποιώντας τους εξωτερικούς περισπασμούς. Τα Inspiron 24 5000 AIO και Inspiron 27 7000 AIO διαθέτουν οθόνες InfinityEdge με έντονα χρώματα και ευκρινή απεικόνιση, σε διαστάσεις 23,8 ή 27 ιντσών, ανάλυσης FHD 1080p, με pop-up web κάμερα. Και τα δύο διαθέτουν ηχητική μπάρα εμπρόσθιας προβολής, στο κάτω μέρος της οθόνης, κατευθύνοντας την ακουστική ενέργεια των ηχείων προς τον ακροατή, και με την προσθήκη του Dell Cinema, τα συγκεκριμένα συστήματα AIO παρέχουν μια ευχάριστη, καθηλωτική εμπειρία, είτε βρίσκονται στην κουζίνα, στο φοιτητικό δωμάτιο, ή στο καθιστικό.

Σχεδιασμένα με βάση μια όμορφη και αρμονική αισθητική, και υψηλές επιδόσεις χάρη στους επόμενης γενιάς επεξεργαστές Intel Core i3, i5 ή i7 και προαιρετικά ανεξάρτητα γραφικά NVIDIA MX 110, τα Inspiron AIO είναι αξιόπιστα, απλά και οικονομικά συστήματα για εργασία και διασκέδαση στο σπίτι.

 

 

Νέοι Vostro

Το νέο laptop Vostro 13 5000 είναι το λεπτότερο της σειράς και έρχεται εφοδιασμένο με προηγμένη τεχνολογία τηλεδιάσκεψης, δυνατότητα που το καθιστά τον ιδανικό φορητό υπολογιστή για τους επαγγελματίες που εργάζονται μακριά από το γραφείο. Το νέο Vostro 15 7000 διατίθεται με τους νέους επεξεργαστές 6 πυρήνων, Intel H Series, γραφικά NVIDIA GeForce GTX 1650 και επιλογές για επέκταση του αποθηκευτικού χώρου σε 3 drives.

Σχετικά άρθρα

Νέα προϊόντα από τη Sony

Kitriniaris

Μεγάλη επένδυση στη Θεσσαλονίκη με τη σφραγίδα της Xerox

Cashless πληρωμές με Android POS στο «The Taste of Athens»

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα