20.9 C
Athens
26/04/2024
Biztech

Η Data Communication στις «50 Best SMB Workplaces» της Ευρώπης

H εταιρεία Data Communication, ανακηρύχθηκε από τον οργανισμό Great Place to Work μία από τις 50 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη (Best Workplaces in Europe 2018), στην κατηγορία «50 Best Small & Μedium Workplaces in Europe». Η απονομή του βραβείου πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής στο Μέγαρο Μουσικής, στην Αθήνα, την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018.

 

Η διάκριση στα Best Workplaces in Europe επιβεβαιώνει το άριστο εργασιακό περιβάλλον και το μοναδικό αίσθημα ομάδας και συντροφικότητας που επικρατεί στην Data Communication. Αποτελεί αναγνώριση με ιδιαίτερη σημασία, καθώς στην ευρωπαϊκή έρευνα του Great Place to work, συμμετείχαν 1,6 εκ. εργαζόμενοι από 2.800 εθνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις σε 19 ευρωπαϊκές χώρες, ανάμεσα στις οποίες διακρίθηκαν οι 125.

H Data Communication – Microsoft Gold Partner – ήταν η μόνη ελληνική εταιρεία ανάμεσα στις 50 Best Small & Μedium Workplaces in Europe.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για τη 2η διάκριση της Data Communication σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και την 8η συνολικά στον θεσμό Best WorkPlaces Ελλάδας και Ευρώπης, σε ισάριθμες συμμετοχές της από το 2010.

 

Σχετικά άρθρα

To Kyocera Roadshow για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 6 Φεβρουαρίου

Giorgos Athanassiadis

Λύσεις για ασφαλές gaming από την ESET

Kitriniaris

Δωρεά Intersys στο Χαμόγελο του Παιδιού

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα