17.1 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Η Data Communication στη Horeca 2016

Με αιχμή του δόρατος την ολοκληρωμένη πρόταση ξενοδοχειακής διαχείρισης DC Hotel θα συμμετάσχει η Data Communication στη Horeca, τη μεγαλύτερη έκθεση για τον κλάδο τουρισμού και εστίασης η οποία θα διεξαχθεί από 12 έως 15 Φεβρουαρίου, στο Metropolitan Expo.

 

Το DC Hotel επιτρέπει τον κεντρικό έλεγχο και τη διαχείριση όλων των δραστηριοτήτων της ξενοδοχειακής επιχείρησης – από τη διαχείριση κρατήσεων, τις εργασίες της Reception, τη δυνατότητα Routing Instruction, τα Specials κρατήσεων, το ιστορικό πελατών, τη διαχείριση συμβολαίων, το Housekeeping, τη Main Courante, τη διαχείριση χρεωστών, μέχρι την αυτόματη ενημέρωση της Main Courante στη γενική λογιστική ή τα έσοδα, έξοδα.

 

Το πρόγραμμα είναι απόλυτα παραμετροποιήσιμο, ώστε να προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε επιχείρησης, και προσφέρει στο χρήστη ένα φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον εργασίας. Επιπλέον, συνδέεται με το σύστημα Online κρατήσεων που ήδη χρησιμοποιείται από το ξενοδοχείο, ώστε η διαχείριση των κρατήσεων να είναι απολύτως αυτοματοποιημένη, εξοικονομώντας χρόνο και κόστος. Σε συνδυασμό με τη λύση Premium HRM Hotel συνιστά ένα πλήρες πακέτο για την κάλυψη και των ιδιαίτερων αναγκών μισθοδοσίας των ξενοδοχείων.

Σχετικά άρθρα

Oracle: Επιβεβλημένη η συνεργασία marketing και IT

Kitriniaris

Toyotomi ErAI: το πρώτο κλιματιστικό με Τεχνητή Νοημοσύνη! 

Giorgos Athanassiadis

8 βραβεύσεις για την Epsilon Net και στα φετινά Cloud Awards

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα