18.4 C
Athens
25/04/2024
Biztech

Η Data Communication στην κορυφή της εξυπηρέτησης πελατών

H Data Communication αναγνωρίστηκε ως κορυφαία εταιρεία στην εξυπηρέτηση πελατών κερδίζοντας την 1η θέση στην κατηγορία «Ομάδα της Χρονιάς: Εξυπηρέτηση Πελατών (Μεγάλος Οργανισμός)» στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2015 που διοργάνωσε το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών. Η διάκριση αυτή έχει ξεχωριστή αξία για την εταιρεία, αφενός γιατί σημειώθηκε σε κατηγορία που αφορούσε μεγάλους οργανισμούς, έχοντας απέναντί της ως finalist εταιρίες υψηλού κύρους, αφετέρου γιατί ήταν η μοναδική εταιρία επιχειρηματικού λογισμικού που διακρίθηκε. Να σημειώσουμε εδώ ότι το Ελληνικό Iνστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ) είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός ο οποίος ιδρύθηκε το 2004 με την υποστήριξη 37 πολυεθνικών, μεγάλων ελληνικών εταιριών και επιστημονικών φορέων που λειτουργούν στην Ελλάδα.

 

Καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία αυτή έχει η πολιτική εξυπηρέτησης πελατών Customer Care 360ο που η Data Communication η έχει αναπτύξει για να διασφαλίζει ότι ο πελάτης είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την εταιρεία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

 

Ο θεσμός των εθνικών βραβείων ΕΙΕΠ. Βασικός στόχος της εν λόγω πρωτοβουλίας είναι η ανάδειξη και βράβευση κορυφαίων πρακτικών στον τομέα εξυπηρέτησης μέσα από αντικειμενικές και διαφανείς διαδικασίες.

 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη

Σχετικά άρθρα

Αυξάνει έσοδα και κέρδη η InternetQ

dmallas

Τρεις διεκδικητές για έργο πληροφορικής μέσω ΣΔΙΤ

Kitriniaris

Σάρωσε τα βραβεία Red Dot η LG με 24 διακρίσεις

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα