15.2 C
Athens
19/04/2024
Biztech

Η Cosmos Business Systems στο VMware World

Από τις 5 έως τις 8 Νοεμβρίου, στη Βαρκελώνη πραγματοποιήθηκε το WMWorld. Στο πλαίσιο του ετήσιου ευρωπαϊκού συνεδρίου της VMWare, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να συνομιλήσουν με ειδικούς, επάνω σε θέματα σχετικά με την δικτύωση και την ασφάλεια, τον ψηφιακό μετασχηματισμό, τον ψηφιακό χώρο εργασίας, το Blockchain, το cloud, thn ασφάλεια δικτύων με το VMware NSX, τις λύσεις VMware desktop virtualization – καθώς και το VDI & το IoT.

 

Η Cosmos Business Systems, ως ένας από τους σημαντικότερους συνεργάτες της VMware σε Ελλάδα και Κύπρο η οποία επενδύσει συνεχώς σε τεχνολογίες αιχμής για τις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς, ειδικά σε θέματα cloud και virtualization έδωσε το δυναμικό παρόν στο φετινό WMWorld.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συνέδριο συμμετέχουν κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας όπως IBM, Lenovo, Dell, HPΕ, Mιcrotrend, Netapp, Veeam, Manageengine οι οποίες παρουσίασαν λύσεις βασισμένες σε Vmware, αλλά και μικρότερες εταιρείες που επικεντρώνονται σε θέματα monitoring virtual machines, hosts, και resources υποδομών τόσο οn premises, όσο και στο cloud.

Σχετικά άρθρα

Orthology: Νέα έκδοση της Altaro Hyper-V Backup

Kitriniaris

Retail Link: Μία ακόμη συνεργασία στην αγορά ποτών

Channel-Manager

Ολοκληρωμένες λύσεις Digital Signage από την Epson

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα