18.1 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Η Cosmos μοναδικός «Preferred Partner» της NVIDIA στην Ελλάδα

H Cosmos Business Systems ανακοίνωσε την επίσημη συνεργασία της με την Nvidia, ως ο μοναδικός Preferred Partner για την ελληνική αγορά, παρέχοντας λύσεις DGX, Tesla, vGPU.

 

Η Nvidia έχει καθιερωθεί παγκοσμίως ως ο κορυφαίος κατασκευαστής καρτών γραφικών, και το τελευταίο διάστημα έχει επεκτείνει τις δραστηριότητες της με έμφαση στην ανάπτυξη High-Performance Computing, συστημάτων και εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης (DGX Systems – AI). Αποτελεί τον μοναδικό πάροχο και συνεργάτη τεχνολογιών αιχμής, οδηγώντας την αγορά των αυτοκινούμενων οχημάτων, επεκτείνοντας τις υπηρεσίες υγείας με την προσφορά ταχύτερης ανάπτυξης φαρμάκων και την άμεση διάγνωση ασθενειών. Επιπρόσθετα, επαναπροσδιορίζει και ενισχύει σημαντικά τους τομείς της εκπαίδευσης και των επιστημών, της ασφάλειας, και του retail.

 

Η Cosmos Business Systems, διαθέτει εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό για την μελέτη, την υλοποίηση και υποστήριξη των λύσεων της Nvidia. Μέσω της συνεργασίας αυτής, ο στόχος της Cosmos Business Systems, είναι η ανάδειξη των λύσεων της τεχνητής νοημοσύνης, καθώς και το πως αυτές θα οδηγήσουν την ελληνική αγορά σε μια νέα, ισχυρή και καινοτόμα εποχή, μέσω της 4ης τεχνολογικής επανάστασης.

Σχετικά άρθρα

Συνεργασία ΗΟL – Δήμου Θεσσαλονίκης

Kitriniaris

Η ViewSonic λανσάρει τις νέες LED οθόνες All-in-One Direct View

Giorgos Athanassiadis

Η Cosmos Business Systems στο διαγωνισμό της ΥΠΑ

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα