16.6 C
Athens
19/04/2024
Biztech

Η Cosmos βραβεύθηκε ως «ΙΒΜ Business Partner 2019»

Σε μια λαμπρή τελετή η οποία πραγματοποιήθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 2019, η ΙΒΜ Hellas βράβευσε την Cosmos Business Systems, ως «ΙΒΜ Business Partner 2019», μια ιδιαίτερα τιμητική διάκριση που επιβεβαιώνει την μακρά και αποδοτική συνεργασία των δύο εταιρειών που μετράει 30 περίπου χρόνια.

 

H Cosmos Business Systems, ξεχώρισε για την εξαιρετική της απόδοση στην ανάπτυξη πωλήσεων προϊόντων της IBM, κατά το προηγούμενο έτος με ιδιαίτερα αυξημένες πωλήσεις σε έργα του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και για την συμβολή της στην υλοποίηση σύνθετων ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών με πλατφόρμες της IBM.

 

Μετά την παραλαβή του βραβείου, o διευθυντής πωλήσεων ιδιωτικού τομέα της Cosmos Business Systems, κ. Δημήτρης Σουρμελίδης, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας που επιβραβεύεται μια προσπάθεια της μεθοδικής δουλειάς της Cosmos Business Systems. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε  με τους ίδιους ρυθμούς, με την ανταγωνιστικότητα και την ποιότητα των ολοκληρωμένων λύσεων που παρέχει η εταιρεία μας, με στόχο την υλοποίηση ακόμα πιο απαιτητικών έργων, σε συνεργασία με την ΙΒΜ Ελλάς, με την οποία μας συνδέουν δεσμοί μακροχρόνιας επιτυχούς συνεργασίας».

Σχετικά άρθρα

Samsung: Ηγέτης στο MarketScape 2022 της IDC για το Unified Endpoint Management

Giorgos Athanassiadis

Η Μαρία Βερούχη, νέα γενική διευθύντρια της Edenred Ελλάδας

Giorgos Athanassiadis

Αυξημένα κέρδη και έσοδα για την Quest

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα