24.6 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Η Cosmos αναβάθμισε τον δικτυακό εξοπλισμό της ΕΤΕ

Η Cosmos Business Systems ολοκλήρωσε με επιτυχία το έργο υψηλής κρισιμότητας και αξίας, της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, που αφορούσε την αντικατάσταση και την υλοποίηση της δικτυακής αναβάθμισης, σε πάνω από 500 καταστήματα και 32 κτίρια σε όλη την Ελλάδα.

 

Με κύριο γνώμονα την διαλειτουργικότητα με το υπάρχον σύστημα ελέγχου πρόσβασης στο δίκτυο που είχε επιλέξει η τράπεζα, την υποστήριξη υψηλών ταχυτήτων πρόσβασης, την ποιότητα εξοπλισμού, την ομοιομορφία, την αξιοπιστία,  την επεκτασιμότητα καθώς και την εύκολη συντήρηση, η λύση που επιλέχθηκε σε συνεργασία με την Huawei, ήταν η αντικατάσταση  των παλαιών switches από προηγούμενους προμηθευτές με σύγχρονους L3 μεταγωγείς, από τους πιστοποιημένους και εξειδικευμένους μηχανικούς της Cosmos καθώς και η αναδιάταξη της καλωδιακής υποδομής.

 

Ο κος  Αντώνιος  Χατζηπαρασκευάς, υποδιευθυντής τεχνολογικής στήριξης επικοινωνιών της Εθνικής Τράπεζας, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Με την ολοκλήρωση του έργου της αντικατάστασης του ενεργού εξοπλισμού των καταστημάτων και των κτηρίων διοίκησης της Εθνικής τράπεζας νοιώθω την ανάγκη να σας αποστείλω επίσημα τις ευχαριστίες μου για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε με την Cosmos Business Systems με αποτέλεσμα την ομαλή έκβαση και ολοκλήρωσή του. Συγκεκριμένα θα ήθελα να σας συγχαρώ για το υψηλό επίπεδο τεχνικής κατάρτισης των ομάδων πεδίου αλλά και για τον απαράμιλλο επαγγελματισμό της ομάδας του project management. Αυτά μαζί με την σαφή δέσμευση – ορατή εκ του αποτελέσματος – που είχατε στο να προσφέρετε ένα αποτέλεσμα, το οποίο πολλές φορές ήταν υψηλότερο των προσδοκιών μας (με ό,τι και αν αυτό συνεπάγεται) πιστεύω ότι ήταν τα κύρια συστατικά της επιτυχίας».

 

Από την πλευρά του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Cosmos Business Systems κος Δημήτρης Δάφνης, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του δικτυακού έργου δήλωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την  εμπιστοσύνη που έδειξε η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, πρώτον στην τεχνολογική λύση με δικτυακό εξοπλισμό Huawei που προτείναμε και δεύτερον προς την εταιρεία μας και ιδιαίτερα στον τομέα των δικτύων και επικοινωνιών της Cosmos. Η επιτυχής εξέλιξη σε ποιότητα, χρόνο και κόστος, καθώς και η άριστη συνεργασία μας με το στελεχιακό δυναμικό της Εθνικής Τράπεζας, σε ένα τόσο κρίσιμο και πολύπλοκο έργο, επιβεβαιώνει στην πράξη την ορθότητα της επιλογής. Η Cosmos θα συνεχίσει να επενδύει με κύριο γνώμονα την ποιότητα και την τεχνολογική επάρκεια των λύσεων που προτείνει. Η ΕΤΕ, την οποία και ευχαριστούμε θερμά,  θα αποτελέσει για μας ορόσημο μιας εξαιρετικής συνεργασίας και αναφοράς για μελλοντικά έργα».

Σχετικά άρθρα

Η D-Link για το 2023: PoE, WPA3, 5G, ψηφιακός μετασχηματισμός εκπαίδευσης και υγείας

Giorgos Athanassiadis

H Baidu στην ελληνική αγορά

Kitriniaris

Κοντά σε μεγάλο deal η Telefónica

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα