17.1 C
Athens
25/04/2024
Biztech

Η Comsys ανακοίνωσε νέο μεταπωλητή στην Β. Αμερική

Η Comsys, εταιρεία εξειδικευμένη σε λύσεις customer engagement, ανακοίνωσε ότι σύναψε συμφωνία για τη μεταπώληση των προϊόντων της στη Βόρεια Αμερική με την εταιρεία Promero. Για περισσότερα από 15 χρόνια, η Comsys αναπτύσσει εφαρμογές για την βελτίωση των contact centers με δυνατότητες όπως η διασύνδεση με τα CRMs, η βελτιστοποίηση των εκστρατειών εξερχόμενων κλήσεων, η διαχείριση των αναδυόμενων ψηφιακών καναλιών, και ο αυτοματισμός  της επικοινωνίας με την χρήση της τεχνητής νοημοσύνης.

Η Promero έχει την έδρα της στη Φλόριντα των ΗΠΑ και ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την υλοποίηση και την υποστήριξη λύσεων για contact centers. Ως μεταπωλητής της Comsys στη Βόρεια Αμερική, η Promero θα αναλάβει την εμπορική ανάπτυξη και εγκατάσταση των εφαρμογών customer engagement που αναπτύσσει η Comsys.

 

Ο πρόεδρος της Promero, Gregg Troyanowski, ανέφερε σχετικά με την συμφωνία των δύο εταιριών, «Είμαστε ευτυχείς για την έναρξη της συνεργασίας μας με την Comsys. Η τεχνογνωσία τους σε πολύπλοκες λύσεις contact center θα ωφελήσει σημαντικά τους πελάτες μας».

Ο Πέτρος Τριτσίνης, marketing director της Comsys, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για τη συνεργασία μας με την Promero, έναν έμπειρο πάροχο λύσεων τεχνολογίας για contact centers. Είμαστε βέβαιοι, ότι με τις καινοτόμες εφαρμογές μας, η Promero μπορεί να ικανοποιήσει την αυξημένη ζήτηση για λύσεις customer engagement νέας γενιάς στην Βόρεια Αμερική».

Σχετικά άρθρα

Η Cosmos ανακοινώνει το Microsoft Dynamics NAV 2017

Giorgos Athanassiadis

Η Oracle συνεχίζει να αναπτύσσεται δυνατά στο cloud

Giorgos Athanassiadis

Στις 7 Νοεμβρίου το Konica Minolta Innovation Day 2019 στο ΚΠΙΣΝ

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα