22.3 C
Athens
18/04/2024
Biztech

Η CloudBiz μεγαλώνει και γίνεται Qivos

Σημαντικά αποτελέσματα κατέγραψε η CloudBiz στη διάρκεια του 2016, σημειώνοντας αύξηση  32,3% στον κύκλο εργασιών, ενισχύοντας σημαντικά τη βάση των εγγεγραμμένων μελών, η οποία σήμερα μετράει περισσότερα από 4 εκατομμύρια μέλη.

 

Με 13 χρόνια δυναμικής ανάπτυξης και παρουσία σε 10 χώρες, το 2016 η εταιρεία προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με τον όμιλο FF Group, με στόχο την περαιτέρω επέκτασή της σε νέες αγορές του εξωτερικού. Ήδη από τον Ιανουάριο του 2017 η εταιρεία διαθέτει φυσική παρουσία στο Λονδίνο προσφέροντας υπηρεσίες CRM/Loyalty και e-commerce, ενώ το δεύτερο εξάμηνο του 2017 η εταιρεία σκοπεύει να έχει φυσική παρουσία και στο  Χονγκ Κονγκ.

 

Παράλληλα, με στόχο να παρέχει ανταγωνιστικές e-commerce υπηρεσίες, η εταιρεία στην αρχή του έτους ξεκίνησε στρατηγική συνεργασία με την εταιρεία Salesforce Commerce cloud, κορυφαία εταιρεία στον τομέα των e-commerce και digital υπηρεσιών για εκατοντάδες brands του λιανεμπορίου παγκοσμίως καθώς και με την εταιρεία Emarsys, κορυφαίο πάροχο λογισμικού αυτοματοποίησης στον τομέα του marketing για το λιανικό και ηλεκτρονικό εμπόριο.

 

Στο πλαίσιο αυτό και με στόχο την ενδυνάμωση της παρουσίας της στο εξωτερικό, η διοίκηση της εταιρείας αποφάσισε η CloudBiz να μετονομαστεί σε Qivos.

Σημειώνεται πως στο τέλος του τρέχοντος έτους, οι δραστηριότητες της Qivos στο εξωτερικό αναμένεται να αντιπροσωπεύουν το 50% του συνολικού τζίρου της εταιρείας.

Σχετικά άρθρα

Οι λύσεις τηλεφωνίας της Xorcom από την Professional Services

Giorgos Athanassiadis

Έρευνα ΕΥ: Θετική η επίδραση της GenAI στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα της Ευρώπης

Giorgos Athanassiadis

HPE Annual Partner Event – Επιταχύνοντας το μέλλον

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα