17.9 C
Athens
26/04/2024
Biztech

Η Business Cloud εξαγόρασε τη myinvoice

Η Business Cloud ανακοίνωσε ότι εξαγόρασε την πλατφόρμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης myinvoice, διευρύνοντας  περαιτέρω τη βάση των cloud υπηρεσιών και του πελατολογίου της.

Η Business Cloud ήταν η πρώτη εταιρεία -από το 2012- που ανέπτυξε και διέθεσε cloud εφαρμογές για επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Σήμερα διαθέτει μία ευρεία γκάμα εφαρμογών μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται εμπορική διαχείριση ERP, παραγγελιοληψία εστίασης, ξενοδοχειακή εφαρμογή, καθώς και επεκτάσεις αυτών (Eshop, CRM, Online ordering, POS, διασύνδεση myDATA κ.α.).

Το myinvoice δημιουργήθηκε το 2018 και προσφέρει μία δωρεάν εφαρμογή τιμολόγησης για μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η εφαρμογή σήμερα εξυπηρετεί χιλιάδες ενεργούς χρήστες σε Ελλάδα και Κύπρο.

«Το 2021 θα αποτελέσει σταθμό για τη μηχανογράφηση και τον ψηφιακό μετασχηματισμό στην Ελλάδα. Η εφαρμογή των Ηλεκτρονικών Βιβλίων μέσω του συστήματος myDATA της ΑΑΔΕ καθίσταται υποχρεωτική για όλες τις επιχειρήσεις. Η συνεργασία με το myinvoice έχει νόημα διότι διαθέτει το Cloud DNA που έχει και η Business Cloud. Υποσχόμαστε να διατηρήσουμε και τη φιλοσοφία myinvoice, διαθέτοντας πάντα μία δωρεάν έκδοση για τις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ενώ θα δοθεί στους χρήστες δυνατότητα διασύνδεσης με το myDATA καθώς και ισχυρότερα ERP εργαλεία για όσους έχουν αυξημένες απαιτήσεις», δήλωσε ο Ε. Ζέρβας, Γ. Διευθυντής της Business Cloud.

Τέλος, η Business Cloud διευκρίνισε ότι μέλη της ομάδας του myinvoice θα ενταχθούν στη Business Cloud.

Σχετικά άρθρα

Epson: Συμμετοχή στο Πανελλήνιο Συνέδριο Εκπαιδευτικών για τις ΤΠΕ

Kitriniaris

Η Xerox Hellas «διαμάντι» για την ελληνική οικονομία

Channel-Manager

Η TP-Link στο Broadband World Forum 2017

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα