22.8 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Η Bitdefender είναι VMware Ready

H Blue Soft & IT, αποκλειστικός country partner της Bitdefender σε Ελλάδα και Κύπρο ανακοίνωσε ότι η εταιρική λύση GravityZone πιστοποιήθηκε ως VMware Ready. Ο χαρακτηρισμός αυτός δείχνει ότι μετά από λεπτομερείς ελέγχους πιστοποίησης, η εταιρική λύση ασφάλειας της Bitdefender, το GravityZone, έκδοσης 6.1  κατόρθωσε να εξασφαλίσει το  υψηλότερο επίπεδο πιστοποίησης της VMware και υποστηρίζεται πλέον και σε VMware NSX περιβάλλοντα.

 

Χρησιμοποιώντας GravityZone με VMware NSX, οι οργανισμοί που χρησιμοποιούν λογισμικό ασφαλείας για το data center, μπορούν να προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα, επιτρέποντας μηχανισμούς σάρωσης των VMs χωρίς την εγκατάσταση τοπικού λογισμικού χρησιμοποιώντας την NSX τεχνολογία.  Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην εξάλειψη της ανάγκης επιπλέον πόρων που θα απαιτούνταν εάν το λογισμικό ήταν εγκατεστημένο ξεχωριστά σε κάθε VM και ταυτόχρονα προσφέρεται αυξημένη ανθεκτικότητα  στις επιθέσεις ασφαλείας. Αυτό παρέχει στους πελάτες της επιχείρησης  μια νέα και δυναμική προσέγγιση για τη διασφάλιση των data centers και των περιβαλλόντων εικονικού δικτύου από επιθέσεις ασφαλείας.

 

Η  VMware Ready πιστοποίηση βοηθά τους πελάτες να αναγνωρίζουν εύκολα τα προϊόντα εκείνα που μπορούν να συνεργαστούν με τις υποδομές cloud της VMware. Οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιούν αυτά τα προϊόντα και τις λύσεις για τη μείωση του ρίσκου της επένδυσης και της μείωσης του κόστους αγοράς αποφεύγοντας τις custom made λύσεις.

Σχετικά άρθρα

Μεταβείτε στην ψηφιακή εποχή με την λύση SD-WAN της VMware

Giorgos Athanassiadis

Cloud Computing: Το δεύτερο κεφάλαιο

Kitriniaris

Νέες ασπρόμαυρες συσκευές Xerox για μικρού και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα