16.1 C
Athens
27/04/2024
Biztech

Η Bitdefender ανακοίνωσε το GravityZone Elite Suite

Η Bitdefender παρουσίασε την επόμενης γενιάς πλατφόρμα ασφαλείας GravityZone Elite, η οποία προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία για τους υπολογιστές, τους servers και τις mobile συσκευές, καθώς και ασφάλεια και anti-spam για τα mailboxes του Exchange, μέσω μιας ενιαίας κονσόλας διαχείρισης.

 

Σχεδιασμένη με μια απλή και ολοκληρωμένη αρχιτεκτονική με κεντρική διαχείριση τόσο για τα endpoints όσο και για τα data centers, το GravityZone Elite Suite συνδυάζει προληπτικούς ελέγχους, εξελιγμένες τεχνικές ανίχνευσης πολλαπλών σταδίων με και χωρίς υπογραφή καθώς και αυτόματη αντιμετώπιση.

 

Προηγμένες λειτουργίες

 

Σε αντίθεση με άλλες λύσεις, οι οποίες δεν διαθέτουν web protection και device control ή χρεώνουν επιπλέον για τέτοιες δυνατότητες, το GravityZone Elite περιλαμβάνει όλες αυτές τις λειτουργίες χωρίς κανένα επιπλέον κόστος. Ο Sandbox Analyzer βελτιώνει την ανίχνευση στοχευμένων επιθέσεων, ενώ με τις δυνατότητες ελέγχου του χρήστη και του web, οι διαχειριστές μπορούν να περιορίσουν την πρόσβαση σε ιστότοπους ή εφαρμογές που βλάπτουν την παραγωγικότητα.

 

Ο συνολικός σχεδιασμός του GravityZone και η ενσωμάτωση με το Active Directory, τους Citrix XenServers  ή τους VMware vCenters εξομαλύνει τις διαδικασίες ασφαλείας. Η εγκατάσταση προστασίας σε μεγάλο αριθμό endpoints απλοποιείται επίσης με την αυτόματη ανίχνευση, την απεγκατάσταση των παλαιών λύσεων ασφαλείας και τους μαζικούς remote deployment μηχανισμούς.

 

 

Χαρακτηριστικά

 

HyperDetect: Με τη βοήθεια των machine learning μοντέλων, των ισχυρών heuristics και ανίχνευσης των εφαρμογών με βάση τη συμπεριφορά, ανιχνεύει με μεγάλη ακρίβεια τις τελευταίες και τις πιο προηγμένες μορφές απειλών. Επιπλέον, το HyperDetect εμποδίζει τις ανιχνεύσιμες απειλές από την πρόκληση τυχόν ζημιών στο εταιρικό δίκτυο, λαμβάνοντας άμεσα μέτρα, όπως αποκλεισμός των ύποπτων αρχείων πριν αυτές εκτελεστούν.

 

Sandbox Analyzer για τα Endpoints: Παρέχει βελτιωμένη προστασία με βάση την συμπεριφορά των ύποπτων εφαρμογών, πραγματοποιώντας αυτόματη και εις βάθος ανάλυση των ύποπτων αρχείων σε ένα απομονωμένο cloud sandbox περιβάλλον. Λειτουργώντας σε mode παρακολούθησης ή αποκλεισμού, το Sandbox Analyzer είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την κατανόηση των απειλών και για την προστασία του δικτύου.

 

Application Control (Whitelist): Μια πανίσχυρη και ευέλικτη λειτουργία προστασίας που εντοπίζει και αποτρέπει την εγκατάσταση και εκτέλεση οποιωνδήποτε ανεπιθύμητων, μη αξιόπιστων ή κακόβουλων εφαρμογών, αποτρέπει τις «zero-day» επιθέσεις και βελτιώνει την ασφάλεια χωρίς να επηρεάζει την παραγωγικότητα. Η διαχείριση της λύσης πραγματοποιείται με μεγάλη ευκολία, ενώ επιτρέπεται η εφαρμογή πολιτικών allow ή block ξεχωριστά για την κάθε εφαρμογή που έχει εγκατασταθεί στα endpoints.

Σχετικά άρθρα

Οι νέες Wi-Fi λύσεις της D-Link

Kyocera ECOSYS PA5500x – εργαλείο παραγωγικότητας

Giorgos Athanassiadis

Samsung Galaxy S22 Ultra: To Note της καρδιάς μας

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα