21.8 C
Athens
24/04/2024
Biztech

Η Asus εντυπωσίασε στη CES με τα νέα gaming notebooks

Από τη φετινή CES δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η Asus, η οποία παρουσίασε τρία καινούργια gaming notebooks για να προσεγγίσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς gamers.

Τα νέα gaming notebooks που διαθέτουν τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας, καλύπτοντας όλες τις πραγματικές ανάγκες ενός σύγχρονου gamer είναι τα εξής:

Ultraslim ROG Gaming notebook Zephyrus S GX701

ROG Desktop-replacement Gaming notebook Mothership GZ700

TUF Gaming notebooks FX505DY & FX705DY

 

Ultraslim ROG Gaming notebook Zephyrus S GX701

Το ολοκαίνουργιο Ultraslim ROG gaming notebook Zephyrus S GX701 έρχεται ανανεωμένο, μεγαλύτερο από τον προκάτοχο του και με πολλές αναβαθμίσεις, καθιστώντας το ως το λεπτότερο notebook με οθόνη IPS FHD 17,3″ με πολύ μικρά bezels και βάρος μόλις 2,7 κιλά. Η τεχνολογία Pantone Validated Colors σε συνδυασμό με τον ρυθμό ανανέωσης στα 144Hz και χρόνο ανταπόκρισης 3ms GTG προσφέρουν υψηλή ποιότητα εικόνας ακόμα και τον πιο απαιτητικών παιχνιδιών αλλά και ακριβή αποτύπωση χρωμάτων. Το νέο notebook είναι εξοπλισμένο με τον εξαπύρηνο επεξεργαστή  8ης γενιάς Intel Core i7-8750H και την τελευταίας τεχνολογίας κάρτα γραφικών Nvidia GeForce RTX 20-Series, διαθέτει μνήμη RAM 24GB DDR4 και αποθηκευτικό χώρο 1TB SSD.

Διαθέτει τεχνολογία Nvidia G-SYNC για συγχρονισμό οθόνης και κάρτας γραφικών, Nvidia Optimus που προσαρμόζει την κατανάλωση της μπαταρίας ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε παιχνιδιού και το σύστημα το Active Aerodynamic System (AAS), για να το διατηρεί δροσερό και αποδοτικό.

 

 

ROG Desktop-replacement gaming notebook Mothership GZ700

Τις εντυπώσεις έκλεψε το ROG Desktop-replacement gaming notebook Mothership GZ700, το οποίο δεν θυμίζει τα παραδοσιακά notebook που κυκλοφορούν έως τώρα. Το νέο gaming notebook διαθέτει αποσπώμενο πληκτρολόγιο δίνοντας ελευθερία στους gamers για να το τοποθετήσουν στην τέλεια θέση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ωστόσο, το συγκεκριμένο notebook δεν ξεχωρίζει μόνο για το ξεχωριστό σχεδιασμό του αλλά και για τα πανίσχυρα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Με ενσωματωμένο τον εξαπύρηνο επεξεργαστή Intel Core i9-8950HK στα 4,3GHz και λειτουργία turbo στα 4,8GHz σε συνδυασμό με μία κάρτα γραφικών Nvidia GeForce RTX 2080 συνοδευόμενη με μία αποκλειστική μνήμη RAM 8GB GDDR6 VRAM, προσφέρει κορυφαία απόδοση. Η οθόνη του είναι 17,3” ιντσών FHD (1920×1080), και διαθέτει Nvidia G-SYNC & Nvidia Optimus. Η μεγέθους 64GB μνήμη RAM DDR4 2666MHz, δίνει υψηλές επιδόσεις για μεγάλες και βαριές εργασίες αλλά και απαιτητικά παιχνίδια. Σε σχέση με τα συνηθισμένα notebooks το Mothership GZ700 ξεχωρίζει και για τον εξαιρετικής ποιότητας ήχο που προσφέρει χάρη στα τέσσερα μπροστινά ηχεία.

 

 

TUF Gaming notebooks FX505DY & FX705D

Η Asus παρουσίασε επίσης δύο TUF (The Ultimate Force) gaming notebooks, το FX505DY & το FX705DY διαστάσεων 15,6 & 17,3 ιντσών FHD IPS αντίστοιχα. Και τα δύο διαθέτουν ενσωματωμένο τον τετραπύρηνο επεξεργαστή τελευταίας τεχνολογίας AMD Ryzen 5 3550H και μνήμη RAM 32GB DDR4 2400MHz. Όσον αφορά στον αποθηκευτικό τους χώρο υπάρχουν δύο επιλογές ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε gamer – η πρώτη διαθέτει δίσκο 512GB SSD και η δεύτερη 1TB SSHD. Επίσης, ένα χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά είναι η οθόνη τους, που είναι σχεδιασμένη με λεπτά bezels τεχνολογίας NanoEdge, διατηρώντας ζωντανά τα χρώματα από όποια οπτική γωνία βλέπεις τη οθόνη. Με τη χρήση της τεχνολογίας FreeSync συγχρονίζεται ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης, με το ρυθμό των καρέ της κάρτας γραφικών AMD Radeon RX 560X, ενώ το σύστημα HyperCool διατηρεί τον επεξεργαστή και τη κάρτα γραφικών των notebooks «δροσερά» και αποδοτικά, ακόμα και μετά από πολλές ώρες συνεχούς gaming. Και τα δύο μοντέλα gaming notebooks, μπορούν να συνδεθούν μέσω HDMI 2.0 με άλλες μεγαλύτερες οθόνες όπως τηλεοράσεις, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι τα συγκεκριμένα μοντέλα έχουν περάσει τα στρατιωτικών προδιαγραφών τεστ ανθεκτικότητας MIL-STD-810G, που σημαίνει ότι αντέχουν ακραία περιβάλλοντα, τυχαία χτυπήματα και κραδασμούς.

 

Σχετικά άρθρα

Sapphire Dual-X R9 280 OC – Value for money

Kitriniaris

HPE Annual Partner Event – Επιταχύνοντας το μέλλον

Smartphones και tablets το καύσιμο της ελληνικής αγοράς

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα