22.3 C
Athens
18/04/2024
Biztech

Η Algosystems ανακοίνωσε τη νέα διοικητική ομάδα της

H Algosystems περνάει στο επόμενο βήμα της πλούσιας 35ετής πορείας της, ανακοινώνοντας τις ακόλουθες διοικητικές αλλαγές. Πιο συγκεκριμένα, μετά από 22 χρόνια στο τιμόνι της εταιρίας ως CEO, o κ. Akram Sahyoun, παραδίδει τα ηνία στον κ. Γεώργιο Σπανόπουλο, ο οποίος στην πολυετή διαδρομή του σε θέσεις ευθύνης στην Algosystems, αναλαμβάνει χρέη διευθύνοντα συμβούλου.

Ο κ. Akram Sahyoun, θα συνεχίσει να προΐσταται του νέου διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας το οποίο έχει ως εξής:

Πρόεδρος Δ.Σ.: Άκραμ Σαγιούν
Διευθύνων σύμβουλος: Γεώργιος Σπανόπουλος
Αντιπρόεδρος: Ταμάρα Σαγιούν
Αντιπρόεδρος: Αλέξανδρος Σαγιούν
Μέλος: Ηλίας Αγγελίδης

Ο κ. Akram Sahyoun δήλωσε: «Μέσα από μία πολυετή πορεία στους κόλπους της εταιρίας, είμαι πολύ υπερήφανος που βλέπω την Algosystems να είναι ένας επιτυχημένος οργανισμός με εξαιρετικά ποιοτικό προφίλ στην αγορά. Ευχαριστώ όλους όσους συνέβαλαν καθοριστικά σε αυτό και είμαι σίγουρος ότι οι αλλαγές αυτές, θα μας κάνουν ακόμα πιο δυνατούς».

Ο κ. Γεώργιος Σπανόπουλος δήλωσε: «Ύστερα από 19 χρόνια στην οικογένεια της Algosystems, αισθάνομαι μεγάλη τιμή που θα ηγηθώ στο επόμενο κεφάλαιο της αναπτυξιακής πορείας της. H εταιρία, χάριν στους ανθρώπους της, σήμερα περισσότερο από ποτέ διαθέτει τα απαραίτητα  στοιχεία που  θα  της  επιτρέψουν  να  συνεχίσει να  μεγαλώνει  και να  γίνεται καλύτερη για  τους πελάτες της, τους μετόχους της, τους  υπαλλήλους  της  και την κοινωνία».

Η Algosystems είναι ένας δυναμικός και έμπειρος solutions & services provider στην αγορά της πληροφορικής & επικοινωνιών, κυβερνοασφάλειας, μετρολογίας  και αυτοματισμού & ελέγχου. Με 35 έτη εμπειρίας, η Algosystems είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης ο οποίος ανταποκρίνεται στα τεχνολογικά «θέλω» των σύγχρονων επιχειρήσεων μέσω των καινοτόμων λύσεών της. Διαθέτει γραφεία στην Ελλάδα και στο Κατάρ και έχει υλοποιήσει πληθώρα απλών, αλλά και σύνθετων έργων στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Σχετικά άρθρα

Στο δρόμο για τον ψηφιακό μετασχηματισμό με το SAP Leonardo

Η Schneider Electric ανακοίνωσε το νέο βιομηχανικό UPS Easy UPS 24V DC DIN Rail

Giorgos Athanassiadis

Υποβολή προτάσεων για το ICT4GROWTH

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα