16.6 C
Athens
19/04/2024
Biztech

Η Active φέρνει το cost-per-page και στο large format

Η επένδυση στο χώρο του Large Format Printing είναι μια δύσκολη απόφαση στον καιρό της οικονομικής κρίσης.

Αν και τα οφέλη από ένα σύγχρονο μηχάνημα γίνονται άμεσα ορατά, είναι συχνό το φαινόμενο οι επαγγελματίες να μην αποφασίζουν να ανανεώσουν το στόλο τους με αποτέλεσμα χαμηλότερη ποιότητα, συχνές βλάβες, μείωση παραγωγικότητας και σε τελική ανάλυση περισσότερα έξοδα.

Η Active Computer Systems, εταιρεία με μεγάλη παράδοση στις λύσεις διαχειριζόμενης εκτύπωσης (Managed Print Services – MPS) και Platinum συνεργάτης της HP, πρωτοπορεί στην Ελληνική αγορά και προσφέρει λύσεις MPS και στις εκτυπώσεις Large Format.

 

Έτσι, ο επαγγελματίας απαλλάσσεται από μια σειρά διαδικασιών που κοστίζουν χρόνο και χρήμα. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα, ωστόσο, των νέων υπηρεσιών της Active είναι η δυνατότητα χρέωσης /κατανάλωση αναλωσίμων, διατηρώντας παράλληλα σταθερά τα κοστολόγια εκτυπώσεων καθ’ όλη τη διάρκεια της σύμβασης. Με αυτό τον τρόπο προστατεύει το συνεργάτη της από εργοστασιακές αυξήσεις τιμών στα αναλώσιμα (Inks & Printheads), διασφαλίζει επάρκεια αναλωσίμων, εγκατάσταση, εκπαίδευση, ανταλλακτικά και άμεση τεχνική υποστήριξη από εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό. Με αυτές τις παροχές προσδίδει στους συνεργάτες της το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα παρέχοντας ένα σταθερό περιβάλλον κόστους ώστε να προσφέρουν πραγματικές υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας στους πελάτες τους.

Και επειδή η Active ειδικεύεται όσο κανένας άλλος σε λύσεις MPS, μπορεί να βοηθήσει τον επαγγελματία να χαράξει τη στρατηγική του, να μεγιστοποιήσει την επένδυσή του και να εξορθολογήσει το worklflow του αξιοποιώντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία.

 

Από το Capex στο Opex

Το μεγάλο πλεονέκτημα των υπηρεσιών διαχειριζόμενης εκτύπωσης με χρέωση /κατανάλωση που προσφέρει η Active Computer Systems είναι σίγουρα το κόστος. Ο επαγγελματίας θα αντιληφθεί τη διαφορά στην τσέπη του από την πρώτη στιγμή. Δεν είναι και λίγο πράγμα τα έξοδα του εξοπλισμού να μετακινηθούν από τα κεφαλαιουχικά (CAPEX) στα λειτουργικά (OPEX). Με τον τρόπο αυτό, αυξάνεται η ρευστότητα της επιχείρησης και μπορεί πλέον να επενδύσει σε άλλους κρίσιμους τομείς, όπως πρόσληψη προσωπικού, άνοιγμα σε νέες αγορές, διαφημιστικές καμπάνιες κ.λ.π.

 

HP DesignJet T series – Πραγματικές μηχανές παραγωγικότητας

Η Active Computers Systems ως Platinum συνεργάτης της HP, προτείνει τη σειρά HP DesignJet T στα ΜFP’s που απευθύνονται στους ακόλουθους τομείς:

  •  MCAD & AEC: Mechanical Computer Aided Design, επαγγελματίες Μηχανικοί/Αρχιτέκτονες/Τοπογράφοι/Μηχανολόγοι/Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, GIS

  •  Κατασκευαστικός τομέας: Εργοτάξια, Ομάδες εργασίας σχεδιασμού έργων, Ναυπηγικός τομέας

  •  Δημόσιος Τομέας & Μεγάλοι Οργανισμοί: Έμφαση σε μεγάλες παραγωγές εκτυπώσεων/σαρώσεων & μεγάλες ομάδες εργασίας

  •  Εκπαίδευση:  Τεχνικές και πολυτεχνικές σχολές

  •  PSPs & Copy Shops: Εταιρείες που δραστηριοποιούνται ως Print Service Providers και Small/Medium Copy Shops

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη σειρά πολυμηχανημάτων με δυνατότητες εκτύπωσης/σάρωσης/αντιγραφής έως 910mm, που καλύπτουν κάθε ανάγκη επαγγελματικής εκτύπωσης/σάρωσης από σήμανση και τεχνικά σχέδια, μέχρι πολύ εξειδικευμένες ανάγκες, όπως εκτύπωση σε ειδικά χαρτιά με αυστηρά καθορισμένες προδιαγραφές, όπως για παράδειγμα χάρτες GIS, ορθοφωτογραφίες.

 

HP DesignJet T830 eMFP – Η έξυπνη λύση για το χώρο των κατασκευών

Το πολυμηχάνημα διατίθεται σε δύο μοντέλα για εκτύπωση/σάρωση/αντιγραφή 610mm ή 24-in & 914mm ή 36-inTα μοντέλα διακρίνονται για τα κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά στην κατηγορία τους (ταχύτητα, ανάλυση εκτύπωσης/σάρωσης), με ιδιαίτερη εστίαση ως προς, φιλικότητα λειτουργίας, μικρές διαστάσεις, συμπαγή κατασκευή, δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης, ενσωματωμένοι δίσκοι χαρτιού έως Α3+, δυνατότητα επιλογής αναλωσίμων από 40 έως 300-ml, ενώ επιπρόσθετα ενισχύει την ομαδική συνεργασία χάρη στη λειτουργία φορητής εκτύπωσης/σάρωσης.

 

HP DesignJet T2530 MFP (914mm ή 36-in) – Αυξάνοντας την παραγωγικότητα με ασφάλεια

Δημιουργήστε γρήγορα αποτελέσματα επαγγελματικής ποιότητας σε εφαρμογές CAD και GIS με αυτό το διπλού ρολού MFP 36-inκαι 6 μελανιών μηχάνημα. Εκτυπώστε σε μέγεθος D / A1 σε 21 δευτερόλεπτα ενώ με τις ενσωματωμένες λειτουργίες εκτύπωσης/σάρωσης/αντιγραφής και τον δίσκο στοίβαξης εξόδου 50 φύλλων εξοικονομείται χρόνος από τη διαδικασία παραγωγής,  δυνατότητα επιλογής αναλωσίμων από 130 έως 300-ml, υψηλά standard ασφαλείας (Encrypted HDD κ.α), ενώ επιπρόσθετα ενισχύει την ομαδική συνεργασία χάρη στη λειτουργία φορητής εκτύπωσης/σάρωσης.

Ο HP DesignJet T2530 MFP διατίθεται και σε έκδοση Adobe PostScript για ενίσχυση του Workflow και Large Files Processing, παράγοντας επαγγελματικά σχέδια υψηλής ποιότητας.

 

HP DesignJet T3500 Production MFP (914mm ή 36-in) – Ο πιο παραγωγικός MFP μεγάλου format

Ως το πιο παραγωγικό, οικονομικό MFP υψηλής παραγωγής, το HP DesignJet T3500 ΜFP είναι σχεδιασμένο για μεγάλες παραγωγές εκτυπώσεων και κορυφαία ασφάλεια (Encrypted HDDPIN κ.α.). Καλύπτει όλες τις ασπρόμαυρες και έγχρωμες ανάγκες του επαγγελματία, συνδυάζοντας  παράλληλα χαμηλό κόστος εκτυπώσεων, εφάμιλλο με LED μηχανές και προηγμένες λειτουργίες αντιγραφής / σάρωσης και αυτοματισμούς χωρίς να απαιτείται ανθρώπινη παρέμβαση. Eκτυπώστε χωρίς επιτήρηση συνεχόμενα σχέδια έως 400m (δυνατότητα που παρέχεται χάρη στα δυο ρολά μήκους έως 200m) ενώ διαθέτει ενσωματωμένο στοιβαχτή εξόδου 100 φύλλων Α0. Επιπρόσθετα παρέχεται δυνατότητα αναβάθμισης σε Adobe PostScript version.

Προστατέψτε και διαχειριστείτε με ασφάλεια εμπιστευτικές εργασίες – Ανακτήστε έγγραφα από τον εκτυπωτή, με προσωπικό PIN.

Σχετικά άρθρα

Η HPE παρουσίασε τις νέες υπηρεσίες και συνεργασίες για το HPE Greenlake

Giorgos Athanassiadis

SE Innovation Summit 2020 & νέο πρόγραμμα συνεργατών

Giorgos Athanassiadis

«Επαυξημένη νοημοσύνη» βλέπει η Lenovo στο MWC 2018

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα