21.4 C
Athens
26/04/2024
Biztech

Η Active ανέλαβε έργο MPS στο Δήμο Μεταμόρφωσης

Ο Δήμος Μεταμόρφωσης, στην προσπάθειά του να αναβαθμίσει τεχνολογικά τον εκτυπωτικό του στόλο με σύγχρονο εξοπλισμό, προχώρησε σε υλοποίηση έργου Managed Print Services με 5ετή διάρκεια. Πιο αναλυτικά, βασικός άξονας του έργου ήταν να καλύψει τις εκτυπωτικές ανάγκες του Δήμου, τόσο αυτών που αφορούν στις εσωτερικές λειτουργίες στο κεντρικό κτίριο του Δημαρχείου, όσο και των Υπηρεσιών προς τους πολίτες, όπως ΚΕΠ, Δημοτικά Ιατρεία, ΚΑΠΗ, Διεύθυνση Καθαριότητας κ.λπ. Ωστόσο, λόγω της εκτεταμένης γεωγραφικής κατανομής των Υπηρεσιών, το έργο αυτό χαρακτηρίστηκε από αυξημένο βαθμό πολυπλοκότητας και δυσκολίας.

Έπειτα από ανοιχτό διαγωνισμό, το έργο  κατοχυρώθηκε στην Active Computer Systems. Η Active, η εταιρεία με τη μεγαλύτερη εμπειρία και τεχνογνωσία στις υπηρεσίες διαχειριζόμενης εκτύπωσης, λαμβάνοντας υπόψη την υπάρχουσα κατάσταση, αλλά και το μεγάλο βαθμό πολυπλοκότητας εξαιτίας της εκτεταμένης γεωγραφικής κατανομής, έκανε πλήρη καταγραφή των αναγκών του Δήμου, προκειμένου να καταλήξει στην βέλτιστη λύση.

Η λύση που υλοποιήθηκε έχει ως στόχο αφενός την απλοποίηση των εσωτερικών διαδικασιών και αφετέρου την αύξηση της παραγωγικότητας του ανθρώπινου δυναμικού, με τη συνεπακόλουθη βελτιστοποίηση της εργασιακής καθημερινότητας.

Το έργο περιλαμβάνει τελευταίας τεχνολογίας εκτυπωτικές συσκευές της HP, από απλούς εκτυπωτές laser, μέχρι μεγάλα πολυμηχανήματα (MFPs) που παρέχουν πολλαπλές δυνατότητες όπως εκτύπωση, αντιγραφή, scan, scan-to-email, scan-to-folder κ.λπ.

Η υλοποίηση και ολοκλήρωση του πραγματοποιήθηκε εντός του προβλεπόμενου χρόνου και ήδη, οι υπάλληλοι του Δήμου Μεταμόρφωσης αξιοποιούν καθημερινά τις δυνατότητες που τους παρέχει η ολοκληρωμένη λύση Managed Print Services.

Σχετικά άρθρα

Οι νέες Wi-Fi λύσεις της D-Link

1η στην Ευρώπη η Ελλάδα στη χρήση πειρατικού λογισμικού

Giorgos Athanassiadis

H ψηφιακή οικονομία, ευκαιρία για την Ελλάδα

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα