16.6 C
Athens
19/04/2024
Biztech

Η ACE-Hellas προσκαλεί τους επαγγελματίες μηχανικούς

Πιστή στο ετήσιο ραντεβού της η ACE-Hellas σε συνεργασία με την HP και την Intel θα παρουσιάσει όλες τις καινούργιες λύσεις λογισμικού, οι οποίες είναι προσαρμοσμένες στις σύγχρονες ανάγκες του επαγγελματία μηχανικού. Η εκδήλωση με τίτλο «Όταν η καινοτομία συναντά την τεχνολογία» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 31 Μαΐου  2018 και ώρα 17.00 μ.μ. στον πολυχώρο Gazarte.

 

Οι καλεσμένοι της ημερίδας θα έχουν την ευκαιρία να δουν στην πράξη τις νέες προτάσεις της ACE-Hellas για τον κατασκευαστικό κλάδο, σε συνδυασμό με τα νέα εντυπωσιακά HP Workstations με επεξεργαστές Intel Core τελευταίας γενιάς.

Μεταξύ άλλων, η ACE-Hellas θα παρουσιάσει την νέα έκδοση 18 του SCADA Pro με πολλές καινοτομίες, βελτιωμένες δυνατότητες και πρωτοποριακά εργαλεία για την ανάλυση και τον σχεδιασμό απλών και σύνθετων κατασκευών από οποιοδήποτε υλικό (σκυρόδεμα, χάλυβας, τοιχοποιία, ξύλο).

Επίσης, η εταιρεία θα παρουσιάσει τη νέα, προηγμένη υπολογιστική πλατφόρμα βελτιστοποίησης κατασκευών ACE OCP για τον ασφαλή και οικονομικό σχεδιασμό κατασκευών μικρής και μεγάλης κλίμακας, ενώ στη συνέχεια θα γίνει σύντομη θεωρητική παρουσίαση και θα ακολουθήσει εφαρμογή του ACE OCP σε πραγματικό παράδειγμα μελέτης στο SCADA Pro 18.

Επιπλέον, θα γίνει σύντομη παρουσίαση της τεχνολογίας BIM (Building Information Modeling) στο SCADA Pro 18, μέσα από την επικοινωνία και τη διασύνδεση της εφαρμογής με άλλα αρχιτεκτονικά και στατικά προγράμματα.

Τέλος, θα παρουσιαστεί η ανάλυση και ο σχεδιασμός με βάση το SCADA Pro 18 νέων και υπαρχόντων κτιρίων από φέρουσα τοιχοποιία με την πλέον ακριβή μέθοδο των επιφανειακών πεπερασμένων στοιχείων.

 

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους, ο Δρ. Νικόλαος Λαγαρός, Αν. Καθηγητής  στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, ο οποίος θα μιλήσει για την πλατφόρμα ACE OCP, και ο Δρ. Κων/νος Σπυράκος, Καθηγητής στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, που θα δώσει το δικό του στίγμα στην εκδήλωση, παρουσιάζοντας τις νέες εξελίξεις στον τομέα των ενισχύσεων των κατασκευών από φέρουσα τοιχοποιία.

Πέραν της πολύχρονης και πετυχημένης αντιπροσώπευσης των προϊόντων της CSI (SAP2000, ETABS κλπ.) στην Ελλάδα και Κύπρο, η ACE-Hellas θα ανακοινώσει και την πρόσφατη νεότευκτη συνεργασία της με την εταιρεία IDEA StatiCa για τη διαστασιολόγηση μεταλλικών συνδέσεων με τη χρήση της μεθόδου CBFEM. Θα ακολουθήσει ολιγόλεπτη παρουσίαση του κ. Θεόδωρου Τσιροζίδη, διευθυντή της IDEA StatiCa στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, θα ακολουθήσει cocktail party και κλήρωση δώρων αξίας €6.000.

 

Πληροφορίες, πρόγραμμα εκδήλωσης αλλά και δωρεάν δηλώσεις συμμετοχής θα βρείτε εδώ.

Σχετικά άρθρα

HP και Veeam: Πανίσχυρο δίδυµο, εισιτήριο για up-sell

Kitriniaris

Η νέα σειρά εκτυπωτών της HP και στην Ελλάδα

Giorgos Athanassiadis

Η Petrogaz επιλέγει Impact για Ηλεκτρονική Τιμολόγηση

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα