18.8 C
Athens
18/04/2024
Biztech

Η Φινλανδία επιλέγει Intracom

Ένα σημαντικό συμβόλαιο και μάλιστα στον “ευαίσθητο” και απαιτητικό τομέα των αμυντικών προμηθειών κέρδισε η Intracom – και πιο συγκεκριμένα η Intracom Defense Electronics – από τη φινλανδική κυβέρνηση.  Το σύστημα ενδοεπικοινωνίας WiSPR (Wideband Intercom & Secure Packet Radio) επιλέχθηκε για να εξοπλίσει το στόλο των αρμάτων μάχης του φινλανδικού στρατού. Πέρα από την προφανή εμπορική επιτυχία για την εταιρεία αξίζει να σημειώσουμε ότι η επιλογή του WiSPR από του Φινλανδούς προσφέρει και στην ελληνική αγορά υψηλής τεχνολογίας καθώς σχεδιάζεται, αναπτύσσεται και κατασκευάζεται από την IDE στις εγκαταστάσεις της στην Ελλάδα.

 

Η εγκατάσταση του συστήματος ενδοεπικοινωνίας WISPR στα φινλανδικά άρματα μάχης θα αρχίσει το 2015 και οι παραδόσεις του θα ολοκληρωθούν σε 12 μήνες. Το σύστημα είναι σε επιχειρησιακή χρήση σε διάφορους τύπους στρατιωτικών οχημάτων, ενώ η Φινλανδία είναι η 5η ευρωπαϊκή χώρα που το προμηθεύεται.

 

Η IDE έχει επιτύχει τα τελευταία χρόνια το “κλείσιμο” σημαντικών συμφωνιών και συμβολαίων στο χώρο των αμυντικών προμηθειών με μεγάλο ποσοστό των προμηθειών αυτών να αφορούν χώρες που οι ίδιες έχουν εξαιρετικά προηγμένη βιομηχανία συστημάτων αμυντικής τεχνολογίας. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει στην πράξη το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας και τεχνολογίας που προσφέρει η IDE στην παγκόσμια αγορά.

Σχετικά άρθρα

Παγκόσμιες πρωτιές από τη Huawei

biztech

Διαγωνισμός εκπαιδευτικών με τη σφραγίδα της Microsoft. Δήλωσε συμμετοχή!

Kitriniaris

Συνεχίζεται η πτώση στην ελληνική αγορά επιχειρηματικού λογισμικού

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα