13 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Η τεχνολογία της LG στις σύγχρονες τάσεις της αρχιτεκτονικής

Το τμήμα LG Business Solutions της LG Electronics, ως χορηγός τεχνολογίας, έφερε κοντά την υψηλή τεχνολογία με τις σύγχρονες τάσεις της αρχιτεκτονικής και του σχεδιασμού, στην ημερίδα εσωτερικής διακόσμησης και αρχιτεκτονικής ΕΣΩ, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1 Μαρτίου στο μεγάλο αμφιθέατρο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών. Για 7η συνεχόμενη χρονιά, η ημερίδα συγκέντρωσε τους σημαντικότερους εκπροσώπους της Ελληνικής δημιουργικής και αρχιτεκτονικής σκηνής, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν τα επαγγελματικά προϊόντα LG Digital Signage που υπηρετούν την υψηλή αισθητική και τους κανόνες της σύγχρονης αρχιτεκτονικής με σύγχρονες εφαρμογές ψηφιακής σήμανσης.

 

Στους χώρους της έκθεσης, η 86 ιντσών Ultra Strech WebOS Signage Monitors (σειρά BH5C), ήταν τοποθετημένη σε κατακόρυφη εγκατάσταση τύπου pillars. Παράλληλα, στο ειδικά διαμορφωμένο LG booth οι παρευρισκόμενοι μπορούσαν να ενημερωθούν για τις επαγγελματικές λύσεις information display, κλιματισμού και παραγωγής ζεστού νερού της LG, καθώς και να απολαύσουν την διπλής όψης οθόνη 55 ιντσών LG Double Sided OLED (σειρά EH5C).

Παράλληλα, παρουσιάστηκε η εξαιρετικά λεπτή OLED In-glass Wallpaper Signage 55 ιντσών (55EG5CD) η οποία είναι ιδανική για εμπορικούς χώρους με υψηλή αισθητική, χώρους τέχνης και επιχειρήσεις, που θέλουν να προσθέσουν ιδιαίτερα στοιχεία στη διακόσμηση των εσωτερικών τους χώρων με digital signage εφαρμογές.

Σχετικά άρθρα

Νέο tablet από την Dell

Kitriniaris

Megasoft: Οι συνεργάτες στα…σύννεφα

Kitriniaris

Intralot: Διεθνής διάκριση για τον Χρήστο Δημητριάδη

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα