15 C
Athens
26/04/2024
Biztech

Η τέχνη συναντά την τεχνολογία με το νέο Xiaomi Mi MIX 2S

Η Info Quest Technologies, εξουσιοδοτημένος διανομέας της Xiaomi στην Ελλάδα και την Κύπρο, ανακοίνωσε τη διάθεση του Mi MIX 2S. Πρόκειται για την εξέλιξη του προηγούμενου μοντέλου Mi MIX 2 που τάραξε τα νερά στο χώρο των smartphones με την πραγματικά bezel-less οθόνη. Λέμε «πραγματικά», διότι μιλάμε για μία συσκευή χωρίς notch στο πάνω μέρος και ελάχιστο bezel στο κάτω στο οποίο μάλιστα, βρίσκεται και η selfie cam της συσκευής.

 

Η εντυπωσιακή οθόνη της νέας ναυαρχίδας της Xiaomi έχει διαγώνιο 5,99 ίντσες, αναλογία πλευρών 18:9, ανάλυση 2160×1080 pixels (FHD+) και κυρτή κεραμική σχεδίαση.

Το νέο smartphone εντυπωσιάζει με τη φωτογραφική ποιότητα που εγγυάται η διπλή πίσω κάμερά του, με τα μεγάλα 1,4μm pixels, το dual pixel autofocus και τον οπτικό σταθεροποιητή τεσσάρων αξόνων. Το αποτέλεσμα είναι η ενισχυμένη φωτεινότητα και η εξαιρετική ποιότητα των φωτογραφιών ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, αλλά και η αυξημένη ταχύτητα εστίασης. Παραμένοντας στην κάμερα, να σημειώσουμε ότι ενσωματώνει τεχνολογία ΑΙ, ώστε να βελτιώνει τις ρυθμίσεις ανάλογα με την περίσταση (ανιχνεύει ως και 206 σκηνές σε 25 κατηγορίες), μεταμορφώνοντας τον ερασιτέχνη φωτογράφο σε επαγγελματία, ενώ επιτρέπει και την καλύτερη αξιοποίηση του εφέ bokeh.

 

Τις κορυφαίες επιδόσεις του Mi MIX 2S εγγυάται ο επεξεργαστής Snapdragon 845 σε συνδυασμό με τη μνήμη RAM 6GB και την επιλογή χώρου αποθήκευσης 64 και 128GB.
 

 

Ασύρματη φόρτιση και AR

Το νέο Mi MIX 2S υποστηρίζει ταχύτατη ασύρματη φόρτιση, διαθέτει σύνδεση USB Type-C, ενώ στη συσκευασία περιλαμβάνεται κι ένας μετατροπέας Type-C σε audio. Τα «καλούδια» του Mi MIX 2S δεν σταματούν εδώ, αφού υποστηρίζει Augmented Reality για να αξιοποιεί συμβατά παιχνίδια και εφαρμογές, αλλά και Multifunction NFC για μια σειρά από εφαρμογές όπως card emulation, Android Pay και μεταφορά αρχείων.

 

Το Mi MIX 2S διατίθεται σε δύο εκδόσεις 64GB και 128GB σε προτεινόμενη λιανική τιμή 499€ και 599€ αντίστοιχα και έως τις 15 Ιουλίου, θα μπορείτε να το βρείτε αποκλειστικά στο Mi Store στο εμπορικό κέντρο Golden Hall. Σημειώνουμε ότι όλα τα προϊόντα της Xiaomi υποστηρίζονται με διετή εγγύηση καλής λειτουργίας από την Info Quest Technologies.

 

Σχετικά άρθρα

Ασφάλεια στην εξ αποστάσεως εργασία από το Harmony της Check Point

Giorgos Athanassiadis

Έργο της Retail Link για αλυσίδα Super Market

Channel-Manager

Όμιλος Quest: Σημαντική αύξηση οικονομικών μεγεθών για το 2016

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα