21.4 C
Athens
28/03/2024
Biztech

Η πρώτη digital signage οθόνη Micro LED από την LG

H νέα λύση τεχνολογίας Micro LED του τμήματος Business Solutions της LG Electronics, η σειρά LG Magnit, αναμένεται να κυκλοφορήσει τις προσεχείς ημέρες σε βασικές αγορές της Αμερικής, της Ευρώπης, της Ασίας και της Μέσης Ανατολής. Προσφέροντας πρωτοποριακή ποιότητα εικόνας και ανθεκτικότητα, η νέα σειρά ενσωματώνει την αποκλειστική τεχνολογία οθόνης Black Coating της LG καθώς και αναβαθμισμένη δυνατότητα εγκατάστασης με το έξυπνο block-assembly design.

Ένα βήμα μπροστά στην τεχνολογία ψηφιακής σήμανσης, η Micro LED διαθέτει αυτοφωτιζόμενα pixels μόλις ενός micrometer scale με απευθείας εφαρμογή σε substrate board, παρέχοντας ευκρινέστερες εικόνες με βελτιωμένη αντίθεση και ευρύτερη γωνία θέασης. Επιπλέον, η νέα τεχνολογία Black Coating της LG, που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος των LED επιφανειών απεικόνισης, έχει σχεδιαστεί για να ενισχύει με ακρίβεια την αντίθεση και τα χρώματα, ενώ βοηθά στην προστασία των μικροσκοπικών LED pixel από την υγρασία, τη σκόνη και τους εξωτερικούς παράγοντες. Η μη ανακλαστική LG Black Coating  τεχνολογία, αποτρέπει την εμφάνιση δακτυλικών αποτυπωμάτων, ελαχιστοποιεί τις ανακλάσεις που αποσπούν την προσοχή και διευκολύνει την απομάκρυνση των δυσάρεστων λεκέδων.

The interior space in the modern loft building with polished concrete 3d render, with large windows looking out over the nature,sunight shining into the room.

H ευέλικτη LG Magnit σειρά LED είναι ιδανική για χρήστες που αναζητούν μια premium, μεγάλης κλίμακας οθόνη για το σπίτι με ανάλυση 4K 163 ιντσών για να απολαμβάνουν τις αγαπημένες τους ταινίες και σειρές, καθώς και αθλητικά γεγονότα. Ενσωματώνοντας την έξυπνη πλατφόρμα LG webOS για εύκολη πλοήγηση και έλεγχο των πολλαπλών εύχρηστων λειτουργιών, η εξαιρετική ποιότητα εικόνας της LG Magnit ενισχύεται με επεξεργαστή ΑΙ-powered α (Alpha) που συναντάμε στις υπερσύγχρονες LG τηλεοράσεις, ο οποίος αναλύει ‘έξυπνα’ το περιεχόμενο και την πηγή προσφέροντας αυτόματα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε πραγματικό χρόνο.

Εκτός από εντυπωσιακή εμπειρία θέασης, η LG Magnit προσφέρει το πλεονέκτημα της εύκολης εγκατάστασης και διαμόρφωσης. Κάθε Micro LED cabinet έχει μέγεθος μόνο 600 mm Π x 337,5 mm Υ x 44,9 mm Β και συνδέεται απρόσκοπτα με άλλα cabinets, επιτρέποντας στους εγκαταστάτες να στήνουν γρήγορα και εύκολα την ενιαία οθόνη μεγάλης κλίμακας στο χώρο. Η δυνατότητα ασύρματης μεταφοράς σήματος μεταξύ cabinet οφείλεται στην τεχνολογία LG non-contact connector. Το block-assembly design επιτρέπει τη μεταφορά ρεύματος σε κάθε cabinet μέσω επαφών στο cabinet hub που βρίσκονται στις άκρες του LED. Επίσης, η LG Magnit μειώνει τον χρόνο εγκατάστασης και καλωδίωσης  χρησιμοποιώντας ελάχιστα καλώδια στο πίσω μέρος της οθόνης για τη σύνδεση των cabinets με το LED system controller και το δίκτυο τροφοδοσίας.

«Είναι πάντα συναρπαστικό να προσφέρουμε αληθινή καινοτομία μέσω των προϊόντων μας στον τομέα ψηφιακής σήμανσης και είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για την παρουσίαση της LED σειράς LG Magnit», δήλωσε ο Paik Ki-mun, senior vice president και επικεφαλής του τμήματος Information Display της LG Electronics Business Solutions Company.

«Συνδυάζοντας την ανώτερη ποιότητα εικόνας, τη δυνατότητα επεκτασιμότητας και την εύκολη τοποθέτηση, η LG Magnit αποτελεί μια εξαιρετική λύση σήμανσης Micro LED για μια μεγάλη ποικιλία εμπορικών και δημόσιων χώρων, συμπεριλαμβανομένων των συνεδριακών κέντρων, των εταιριών, των Τουριστικών επιχειρήσεων, των καταστημάτων λιανικής πώλησης, των τηλεοπτικών στούντιο, και των αιθουσών εκθέσεων και μουσείων».

Σχετικά άρθρα

H Targit αναλύει… τα business analytics

Channel-Manager

Για 7η χρονιά, η Ελλάδα στο MWC Barcelona

Giorgos Athanassiadis

Βράβευση για τη Softοne

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα