21.4 C
Athens
26/04/2024
Biztech

Η πρέσα Xerox Iridesse κερδίζει το κορυφαίο βραβείο EDP

Στο πλαίσιο των βραβείων του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Ψηφιακού Τύπου (EDP) 2019 η παραγωγική πρέσα Xerox Iridesse έλαβε το βραβείο του καλύτερου έγχρωμου εκτυπωτή κομμένου φύλλου.

Το Iridesse είναι η μόνη πρέσα ψηφιακής παραγωγής, που μπορεί να εκτυπώσει με ακρίβεια, μέχρι και έξι χρώματα σε ένα μόνο πέρασμα και έχει τη δυνατότητα, να δημιουργεί μοναδικά εφέ με διακοσμητικά μελάνια μεταλλικού, διάφανου και λευκού χρώματος. Αυτή η ιδιαιτερότητα παρέχει περισσότερες ευκαιρίες σχεδίασης, ενώ ταυτόχρονα διευκολύνει τις μικρού μεγέθους επιχειρήσεις να υιοθετούν ειδικά φινιρίσματα σε περιορισμένα περάσματα εκτύπωσης.

 

To Iridesse επιλέχθηκε από τους ειδικούς, γιατί συγκεντρώνει με επιτυχία, το τρίπτυχο των επιδιώξεων κάθε επαγγελματία του κλάδου, δηλαδή χαμηλό κόστος, μεγάλη αποδοτικότητα και απαράμιλλη ποιότητα.

«Είμαστε ένα agency δημιουργικού branding και το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μας είναι οι ιδέες μας», δήλωσε ο Ben Glazier του δημιουργικού γραφείου Glazier Design. «Το Iridesse μας δίνει πολλές ευκαιρίες, να προωθήσουμε νέες και φρέσκες ιδέες σε επιχειρήσεις μόδας, σε πελάτες λιανικής πώλησης, καθώς και σε άλλους κλάδους, οι οποίοι χαίρονται με την αξία που δίνουν στους πελάτες τους, βοηθώντας τους να ξεχωρίσουν και να βελτιώσουν το προϊόν τους. Το Iridesse προσφέρει εξαιρετικά σύντομο χρόνο παραγωγής, που μας επιτρέπει να κάνουμε την εργασία μας γρήγορα και αποτελεσματικά, εξοικονομώντας κόστος αλλά και χρόνο για τον πελάτη».

 

Η εταιρεία εκτυπώσεων IPW1, στο Λονδίνο ήταν ένας από τους πρώτους πελάτες που δοκίμασαν το  Iridesse. Μετά την επιτυχημένη δοκιμή, ακολούθησε η εγκατάσταση της παραγωγικής πρέσας, από επιχειρήσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων των κορυφαίων εταιρειών εμπορικών εκτυπώσεων Hickling & Squires και Hobs Repro, της ιταλικής Furlan Grafica, της Adaequo της Ισπανίας και της ByPrint Madrid, της ελβετικής ILG Druck και της Printsalon της Μπενελούξ.

Στην Ελλάδα, το πρώτο Iridesse λειτούργησε μέσα στο 2019 στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Next.

Σχετικά άρθρα

«Diversity Leader 2022» η Schneider Electric για τρίτη συνεχόμενη χρονιά

Giorgos Athanassiadis

Νέα digital signage πρόταση από την LG με μοναδικό σχεδιασμό

Giorgos Athanassiadis

Το ψηφιακό μέλλον της τραπεζικής αγοράς

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα