22.8 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Η «νέα κανονικότητα» επιβάλλει σύγχρονο PC με Windows 10 Pro

Η εξ αποστάσεως εργασία αναμένεται να παγιωθεί στη μετά-COVID εποχή, έστω και σε μια υβριδική μορφή. Αυτό σημαίνει ότι ανά πάσα στιγμή ο εργαζόμενος θα μπορεί να πάρει μαζί του το laptop και να μεταφέρει το γραφείο του οπουδήποτε.

Ωστόσο, το lockdown έφερε στην επιφάνεια μια σειρά από προβλήματα σε ότι αφορά την τεχνολογία που χρησιμοποιείται ακόμη: Windows 7, παρωχημένες εκδόσεις του Office, όχι επαρκή αξιοποίηση του cloud, μη ασφαλής τρόπος απομακρυσμένης σύνδεσης με την επιχείρηση κ.λπ.

Στην σύγχρονη εποχή του cloud και της ευρυζωνικότητας, το γραφείο έχει πάψει να περιορίζεται από τους τέσσερις τοίχους της επιχείρησης. Στην πραγματικότητα το γραφείο βρίσκεται όπου και το laptop ή πιο σωστά, το γραφείο είναι το laptop. Και όχι οποιοδήποτε laptop, αλλά ένα σύστημα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε ότι αφορά το λειτουργικό σύστημα, τις εφαρμογές παραγωγικότητας, τη συνδεσιμότητα και την ασφάλεια. Με άλλα λόγια ένα laptop με Windows 10 Pro, Microsoft 365 και Intel vPro. Η πλατφόρμα Intel vPro έχει σχεδιαστεί για επιχειρήσεις. Προσφέρει όλα όσα χρειάζονται οι administrators από άποψη ασφαλείας, απομακρυσμένης διαχείρισης και σταθερότητα, επιταχύνοντας την παραγωγικότητα των εργαζομένων, μειώνοντας το κόστος σε πόρους ΙΤ, προσφέροντας ταυτόχρονα μια εξαιρετική εμπειρία χρήστη.

Κάντε τη μετάβαση τώρα

Οι έρευνες δείχνουν ότι η αγορά των laptops βρίσκεται σε πολύ μεγάλη άνοδο με τις επιχειρήσεις να βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση νέου εξοπλισμού. Επομένως, τώρα είναι η ώρα να κάνετε τη μετάβαση και να ωθήσετε την παραγωγικότητά σας με ένα νέο σύγχρονο laptop. Τα Windows 10 Pro διαθέτουν ήδη ό,τι χρειάζεστε. Μεταξύ άλλων, κρυπτογράφηση δεδομένων (BitLocker), δυνατότητα απομακρυσμένης σύνδεσης (Remote Desktop), αλλά και απευθείας σύνδεση με το cloud. Το OneDrive είναι ενσωματωμένο στο λειτουργικό σύστημα, προσφέροντάς σας έναν cloud χώρο αποθήκευσης (ο οποίος με μια συνδρομή στο Microsoft 365, έχει μέγεθος 1TB) σε συγχρονισμό με την επιχείρηση. Έτσι, τα έγγραφά σας βρίσκονται διαθέσιμα και ενημερωμένα ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή σας και μάλιστα από οποιαδήποτε συσκευή!

Και επειδή κανένα σύγχρονο PC δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς εργαλεία παραγωγικότητας, τώρα που η υποστήριξη του Office 2010 λήγει είναι καιρός να αναβαθμίσετε σε μια σύγχρονη σουίτα παραγωγικότητας που είναι σχεδιασμένη για τις επιχειρήσεις του παρόντος και του μέλλοντος. Μπορείτε να επιλέξετε την αγορά του Office 2019 ή τη συνδρομή του Microsoft 365. Στη δεύτερη περίπτωση σας περιμένουν μια σειρά από πλεονεκτήματα που δεν μπορείτε να αγνοήσετε, όπως το 1TB στο OneDrive, οι web εκδόσεις των εφαρμογών, η δυνατότητα εγκατάστασης σε περισσότερες συσκευές, συμπεριλαμβανομένων smartphones και tablets, καθώς και το Microsoft Teams, το κορυφαίο εργαλείο συνεργασίας και επικοινωνίας για επιχειρήσεις.

Με το Microsoft Teams η ομάδα μπορεί να συναντηθεί εικονικά σαν όλα τα μέλη της να βρίσκονταν στο ίδιο meeting room, να συνομιλήσουν, να ανταλλάξουν και να μοιραστούν αρχεία και να αξιοποιήσουν όλες τις εφαρμογές παραγωγικότητας της Microsoft.

Ασφάλεια επιπέδου enterprise

Με δυνατότητες όπως το Intel Hardware Shield, το Multi-Factor Authentication και το Windows Defender, οι νέες, σύγχρονες συσκευές με Windows 10 Pro, Microsoft 365 και την πλατφόρμα Intel vPro προσφέρουν κορυφαία ασφάλεια σε επίπεδο λογισμικού και υλικού.

Και επειδή τα οικιακά και τα δημόσια δίκτυα είναι ευάλωτα, σάς προστατεύουν από ιούς, ransomware, επιθέσεις διασφαλίζοντας τα ευαίσθητα δεδομένα της επιχείρησης εντός και εκτός των τειχών.  

Μειώστε το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας

Οι υπολογιστές ηλικίας άνω των τεσσάρων ετών μπορούν να κοστίσουν 1,5 φορές περισσότερο σε επισκευές, εκτός από το κόστος συντήρησης. Οι νέες συσκευές με Windows 10 Pro, εκτός από ευχρηστία, προσφέρουν και συμβατότητα. Τα Windows 10 είναι συμβατά με το 99% των εφαρμογών Windows 7, ενώ είναι σχεδιασμένα και για το μέλλον, αφού υποστηρίζουν αποτελεσματικά τον κανονικό ρυθμό των ενημερώσεων των Windows 10.

Ένα σύγχρονο PC με Windows 10 Pro και Intel vPro ωφελεί και τον εργαζόμενο και την επιχείρηση. Δεν κάνει μόνο τη ζωή του ΙΤ πιο εύκολη αλλά συμβάλει στην εξοικονόμηση πόρων και κόστους και στην αύξηση της κερδοφορίας.

Μην το σκέφτεστε άλλο. Κάντε τη μετάβαση τώρα!

Σχετικά άρθρα

TCP 90: Ώρα για cloud ERP

Giorgos Athanassiadis

TCP 107: Το gaming φέρνει την…άνοιξη στα PCs

Giorgos Athanassiadis

Το Prosvasis GO, το καλύτερο προϊόν SaaS στα «Cloud Computing Awards 2021»

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα