21.4 C
Athens
26/04/2024
Biztech

Η νέα εποχή του cloud στο Oracle OpenWorld 2018

Από τις 22 μέχρι τις 25 Οκτωβρίου, η Oracle υποδέχεται περισσότερους από 60.000 πελάτες και συνεργάτες από 175 χώρες και 19 εκατομμύρια εικονικούς συμμετέχοντες στο Oracle OpenWorld 2018, το ετήσιο συνέδριο της εταιρείας για την τεχνολογία cloud.

 

Στο πλαίσιο του OpenWorld 2018, ο executive chairman of the board και chief technology officer της Oracle Larry Ellison, θα παρουσιάσει τις πιο πρόσφατες και πλέον συναρπαστικές τεχνολογίες που ενσωματώνονται στο cloud νέας γενιάς της Oracle και θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο την αξία των δεδομένων σε όλους τους κλάδους. Καθ’ όλη την εβδομάδα, ο ίδιος και ο Mark Hurd, CEO της Oracle, θα συμμετέχουν σε συζητήσεις μαζί με εκπροσώπους από μερικά από τα πιο δυνατά ονόματα στον επιχειρηματικό κόσμο, όπως AT&T Business, Cisco και Cummins.

Ο Edward Screven, chief corporate architect της Oracle, θα πλαισιώσει τον Mark Hurd για να συζητήσουν το ρόλο της ασφάλειας και του απορρήτου στη σημερινή παγκοσμιοποιημένη κοινωνία, μαζί με τους Michael Hayden, πρώην διοικητή της CIA και της NSA των ΗΠΑ, Jeh Johnson, πρώην γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικής Aσφάλειας των ΗΠΑ, και Sir John Scarlett, πρώην επικεφαλής της βρετανικής Μυστικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.

 

 

Σημαντικοί ομιλητές

Στο Oracle OpenWorld 2018 θα πρωτοστατήσει μια δυναμική ομάδα από σημαντικούς ανθρώπους που επηρεάζουν τη διαμόρφωση απόψεων και μελετούν τις μελλοντικές τάσεις — εκπροσωπώντας τους τομείς των επιχειρήσεων, της τεχνολογίας, της πολιτικής, των επιστημών, του αθλητισμού και των μέσων ενημέρωσης.

 

Το Oracle OpenWorld 2018 πραγματοποιείται στο Moscone Center και σε άλλους κεντρικούς χώρους της πόλης, θα έχει χιλιάδες συνεδρίες και ομιλητές, καθώς και εκατοντάδες επιδείξεις και μελέτες περιπτώσεων, για να παρουσιαστούν οι μοναδικοί τρόποι με τους οποίους το Oracle Cloud και οι αναδυόμενες τεχνολογίες όπως η AI, η μηχανική εκμάθηση, το Blockchain, το IoT, τα Human Interfaces και η Oracle Autonomous Database φέρνουν νέα επιχειρηματικά μοντέλα και δημιουργούν νέα επιχειρηματική αξία.

Επιπλέον, η Oracle ανακοίνωσε το Oracle Code One, ένα νέο διευρυμένο συνέδριο στο Oracle OpenWorld. Το Oracle Code One προσφέρει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να μάθουν για νέες καινοτομίες στην Java και αναδυόμενες τεχνολογίες, καθώς και πρόσβαση σε εργαστήρια πρακτικής εφαρμογής για τη δημιουργία εφαρμογών χρησιμοποιώντας αυτές τις τεχνολογίες στο Oracle Cloud.

 

Για αναλυτικές πληροφορίες και live streaming των βασικών παρουσιάσεων μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.oracle.com/openworld.

Σχετικά άρθρα

Cisco: Εντυπωσιακή αύξηση στις πωλήσεις για τη Ν. Ευρώπη

Kitriniaris

Το TCP 101 εκτυπώνει σε μεγάλο format

Giorgos Athanassiadis

hellomoto! Τα motorola smartphones ξανά στην ελληνική αγορά

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα