13 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Η «θρυλική» σειρά Lenovo ThinkPad μόλις ανανεώθηκε

Η Lenovo ανακοίνωσε τις πιο πρόσφατες προσθήκες στο χαρτοφυλάκιο των φορητών υπολογιστών ThinkPad: τη νέα σειρά T, τη σειρά X και τη σειρά L. Η ανανεωμένη προϊοντική γκάμα των ThinkPad προσφέρει σύγχρονες λύσεις και καινοτομίες, οι οποίες μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν Modern Standby, Wake on Voice, Wi-Fi 6, σύστημα ηχείων Dolby Audio και Dolby Vision, ενώ οι πελάτες μπορούν να βελτιστοποιήσουν επιλεγμένα μοντέλα είτε με επεξεργαστές 10th Gen Intel Core vPro ή με την επόμενη γενιά mobile επεξεργαστών AMD Ryzen  4000 PRO.

Επίσης, η Lenovo ανακοίνωσε ότι θα αποτελεί τον πρώτο κατασκευαστή που θα προσφέρει τους επεξεργαστές AMD Ryzen PRO 4000 Mobile.

 

Βασικά χαρακτηριστικά που κάνουν τη διαφορά

 

Modern Standby

Προσφέρει μια always on και always connected εμπειρία, όπου το σύστημα παραμένει συνδεδεμένο σε χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και συνεχίζει να συγχρονίζεται απρόσκοπτα. Οι γρήγοροι χρόνοι επαναφοράς προσφέρουν στον χρήστη τη δυνατότητα να είναι πιο παραγωγικός, ενώ το Wake on Voice μπορεί να απλοποιήσει περαιτέρω τη διαδικασία αυτή.

 

Wi-Fi 6 & CAT 16 WWAN

Παρέχουν εξαιρετικά γρήγορες επιλογές συνδεσιμότητας για να μειώσουν τον χρόνο λήψης και να εξασφαλίσουν αποτελεσματική συνεργασία με το cloud. Το Wi-Fi 6 έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τις βέλτιστες ταχύτητες σύνδεσης σε saturated wireless networks, ενώ το νέο πρωτόκολλο ασφαλείας WPA3 καθιστά ακόμα πιο δύσκολες τις επιθέσεις στους κωδικούς πρόσβασης.

 

Άλλα χαρακτηριστικά

  Τα νέα πλήκτρα λειτουργιών ενοποιημένης επικοινωνίας επιτρέπουν γρήγορη απάντηση και κλείσιμο κλήσεων.

  Οι επιλογές προβολής Premium UHD, OLED και Dolby Vision παρέχουν ολοζώντανη εικόνα και το σύστημα ηχείων Dolby Audio στις σειρές ThinkPad T και X ή Dolby Audio στη σειρά L προσφέρουν βελτιωμένη εμπειρία ήχου.

  Οι λύσεις ασφάλειας ThinkShield εξακολουθούν να αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των φορητών υπολογιστών ThinkPad, με προαιρετική ένδειξη PrivacyGuard ePrivacy και PrivacyAlert σε μοντέλα με IR κάμερα. Παράλληλα, η προστασία που προσφέρει τόσο το ThinkShutter της κάμερας, αλλά και η ανάγνωση δακτυλικών αποτυπωμάτων, είναι διαθέσιμη σε όλα τα μοντέλα.

 

Κατασκευασμένα για να αντέχουν

Όπως πάντα, τα νέα ThinkPad έχουν περάσει με επιτυχία τις αυστηρές δοκιμές Mil-Spec, αλλά και πολλαπλά κριτήρια ελέγχου ποιότητας. Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, τα ThinkPad έχουν βελτιωθεί σε  ποιότητα κατά 73%. Η Lenovo συνεχίζει να υπερέχει σε αυτόν τον τομέα, υποστηρίζοντας 22 διαδικασίες Mil-Spec, ενώ παραμένει επικεντρωμένη σε καινοτομίες ποιότητας και αξιοπιστίας, όπως η διαδικασία Low Temperature Solder, που εισέρχεται τώρα στο τρίτο έτος εφαρμογής της.

 

 

Premium Business – ThinkPad T14, T14s and T15

Η πιο επιτυχημένη σειρά ThinkPad σε όλη την ιστορία του ThinkPad, η σειρά Τ είναι ο βασικός άξονας του χαρτοφυλακίου ThinkPad. Τα μοντέλα των 14 και 15 ιντσών διατίθενται με Windows 10 Pro και τροφοδοτούνται από επεξεργαστές Intel Core vPro 10ης γενιάς, ενώ οι επεξεργαστές AMD Ryzen PRO 4000 Mobile μπορούν να προσαρμοστούν στα ThinkPad T14s και T14. Τα πιο πρόσφατα μοντέλα περιλαμβάνουν όλες τις καινοτομίες που οι χρήστες θα περίμεναν από ένα φορητό laptop. Το Modern Standby, το Wake on Voice, το σύστημα ηχείων Dolby Audio και οι φωτεινότερες οθόνες με την προαιρετική υποστήριξη Dolby Vision συμβάλλουν στη μοναδική εμπειρία του χρήστη. Αλλά και με την προσθήκη της υπερσύγχρονης συνδεσιμότητας με το Wi-Fi 6 και το προαιρετικό CAT 16 WWAN, η μοναδική αυτή εμπειρία, εκτείνεται πολύ πέρα από το γραφείο.

 

Premium Mobile – ThinkPad X13 and X13 Yoga

Σχεδιασμένο για να φέρει τα χαρακτηριστικά της σειράς T σε ένα μικρότερο πιο φορητό «πακέτο», η τελευταία σειρά X περιλαμβάνει πολλές έξυπνες καινοτομίες. Τόσο το X13 όσο και το X13 Yoga μπορούν να διαμορφωθούν με FHD 500 nit PrivacyGuard ePrivacy με PrivacyAlert, το οποίο βοηθά στην προστασία των χρηστών σε δημόσιους χώρους, ενώ το X13 Yoga περιλαμβάνει το Dolby Audio Speaker System και επιλογή για οθόνη UHD OLED με Dolby Vision.

Το ThinkPad X13 Yoga και το X13 διαθέτουν επεξεργαστές 10ης γενιάς Intel Core vPro, ενώ το ThinkPad X13 διατίθεται επίσης με επεξεργαστές AMD Ryzen PRO 4000 Mobile.

 

 

Αποτελεσματική παραγωγικότητα– ThinkPad L14, L15, L13 & L13 Yoga

Οι χρήστες που αναζητούν τις δυνατότητες του ThinkPad και χρειάζονται καλή σχέση παραγωγικότητας και τιμής, έχουν στη διάθεσή τους της σειρά ThinkPad L. Ανασχεδιασμένη ώστε να είναι λεπτότερη και ελαφρύτερη σε όλα τα επίπεδα, η νέα σειρά L παρέχει τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται οι χρήστες για να είναι αποδοτικοί. Το Wi-Fi 6 και το προαιρετικό CAT 9 WWAN παρέχουν ταχύτητες σύνδεσης που επιτρέπουν συνεχή συνεργασία με το cloud.

Τα νέα πλήκτρα λειτουργιών ενοποιημένης επικοινωνίας ταχείας πρόσβασης στα ThinkPad L14 και L15, διευκολύνουν την συμμετοχή ή την αποχώρηση από τηλεδιασκέψεις. Το Dolby Audio και οι φωτεινότερες προαιρετικές οθόνες αφής, προσφέρουν βελτιωμένη διαδραστική εμπειρία, ενώ οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν την εξοικείωση με τα Windows 10 Pro με την ευκολία της υποστήριξης του αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων από το Windows Hello. Τα ThinkPad L14 και L15 διατίθενται είτε με επεξεργαστές Intel Core vPro 10, ή με επεξεργαστές AMD Ryzen PRO 4000 Mobile.

 

 

Βελτίωση της υποστήριξης

Το Lenovo Premier Support είναι μια προηγμένη λύση υποστήριξης PC, σχεδιασμένη να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των εμπορικών πελατών μας. Η υπηρεσία αυτή επιτρέπει στους επαγγελματίες να αναθέσουν την τεχνική υποστήριξη που χρειάζονται οι υπολογιστές τους στην αποκλειστική ομάδα τεχνικών της Lenovo, προσφέροντας τη δυνατότητα στο ΙΤ προσωπικό τους να επικεντρωθεί σε άλλα θέματα και ενισχύοντας έτσι την παραγωγικότητα και την ταχύτερη επίλυση ζητημάτων.

Το Premier Support είναι διαθέσιμο 24×7 κάθε μέρα του έτους σε 100+ αγορές, προσφέροντας ολοκληρωμένη υποστήριξη υλικού και λογισμικού και άμεση πρόσβαση στους καλύτερους  τεχνικούς, απλοποιώντας τη διαχείριση προβλημάτων από άκρο σε άκρο, με ένα ενιαίο σημείο επαφής.

 

Σχετικά άρθρα

Λύση VMware από την Performance για ξενοδοχειακή μονάδα

Kitriniaris

Ετοιμάζει μεγάλες εξαγορές η Oracle;

Kitriniaris

Βράβευση για τα MFPs της Samsung

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα