21.2 C
Athens
23/04/2024
Biztech

Η εταιρεία Κασίδης επέλεξε την πλατφόρμα Qlik

Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξής της, η εταιρεία Κασίδης υιοθέτησε την πλατφόρμα Qlik. Χάρη σε αυτή η παρακολούθηση των οικονομικών αποτελεσμάτων και ανάλυση των πωλήσεων της γίνονται εύκολα, γρήγορα και άμεσα.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο της εμπορίας κρέατος από το 1885. Απασχολεί περισσότερα από 250 άτομα και εστιάζει στην καλύτερη εξυπηρέτηση τόσο των πελατών της όσο και των συνεργατών της.

 

Ο κος Αθανάσιος Κασίδης, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ανέφερε ότι η πλατφόρμα Qlik αποτελεί το καλύτερο εργαλείο για την παρακολούθηση των καθημερινών εργασιών. Με αυτή η εταιρεία έχει καταφέρει να επεξεργάζεται μεγάλους όγκους δεδομένων και να αναλύει τα πιο σημαντικά από αυτά. «Εν κατακλείδι, είναι μία επένδυση που επιστρέφει αμέσως στην εταιρεία», κατέληξε.

 

Να σημειώσουμε ότι αντιπρόσωπος της Qlik για τα Δυτικά Βαλκάνια, την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα είναι η Witside. Η εταιρεία εστιάζει τη δράση της στην άντληση, συλλογή, επεξεργασία και αξιοποίηση δεδομένων. Κινείται με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης και στο πελατολόγιό της περιλαμβάνονται περισσότερες από 350 επιχειρήσεις και οργανισμοί.

Σχετικά άρθρα

6 Microsoft Gold πιστοποιήσεις για την Cosmos

Giorgos Athanassiadis

Η Westnet επεκτείνεται δυναμικά στο χώρο του gaming

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Microsoft Cloud Experts Meet Up

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα