13 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Η ΕΛΒΑΛ επιλέγει SAP για την ψηφιοποίησή της

Η SAP ανακοίνωσε πως η ΕΛΒΑΛ (Ελληνική Βιομηχανία Αλουμινίου) επέλεξε ως στρατηγικό συνεργάτη στην πορεία προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό την SAP. Η ΕΛΒΑΛ, παράγει σε καθημερινή βάση μεγάλες ποσότητες – δομημένων και αδόμητων – επιχειρηματικών δεδομένων. Η διαχείριση του όγκου αυτών των δεδομένων αποτελεί μια ιδιαίτερη πρόκληση. Η χρήση του ψηφιακού πυρήνα  της SAP, ο οποίος βασίζεται στην πλατφόρμα SAP S/4 HANA, σε συνδυασμό με τις λύσεις διαχείρισης περιεχομένου της OpenText, επιτρέπει στην ΕΛΒΑΛ την ενσωμάτωση της έννοιας του ψηφιακού μετασχηματισμού σε όλες τις λειτουργίες του οργανισμού.

Η ΕΛΒΑΛ επιδιώκει τη βελτιστοποίηση και απλοποίηση των βασικών της διαδικασιών για να αυξήσει την παραγωγικότητα των εργαζομένων και να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο το ανθρώπινο κεφάλαιο της, με στόχο την βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών της και τη δημιουργία ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος.

 

Στη μακροχρόνια συνεργασία της με την SAP, η ΕΛΒΑΛ έχει ήδη ψηφιοποιήσει βασικές επιχειρησιακές λειτουργίες, χρησιμοποιώντας τις λύσεις διαχείρισης περιεχομένου της OpenText. Η νέα υλοποίηση έχει ως στόχο να επεκτείνει την αποτελεσματική διαχείριση του περιεχομένου μέσα στον οργανισμό.

Σχετικά άρθρα

Xerox App Studio: To studio της επιτυχίας για όλους τους συνεργάτες

Kitriniaris

Youth Online Safety από τη Microsoft και “Το Χαμόγελο του Παιδιού”

Kitriniaris

Dahua Technology: Δυναμικά στην ελληνική αγορά με λύσεις για όλους

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα