18.5 C
Athens
19/04/2024
Biztech

Η διανομή των προϊόντων της Kyocera στην ACI Hellas

Η ACI Hellas ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με την Active Computer Systems  για τη διανομή των εκτυπωτικών προϊόντων και λύσεων της Kyocera Document Solutions στην ελληνική αγορά.

 

Η Kyocera είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής τεχνολογιών και πάροχος λύσεων στο χώρο των εκτυπώσεων και των υπηρεσιών διαχείρισης εγγράφων. Με τις σειρές της EcoSys και TASKalfa, η Kyocera διαθέτει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει laser εκτυπωτές και πολυλειτουργικές συσκευές κορυφαίας ποιότητας που παράλληλα προσφέρουν πολύ χαμηλό κόστος λειτουργίας.

Οι μηχανές καλύπτουν ένα πολύ μεγάλο εύρος ταχυτήτων, από 20 ώς 80 σελίδες ανά λεπτό, και πλαισιώνονται από εύχρηστες μονάδες τροφοδοσίας χαρτιού καθώς και μονάδες τελικής επεξεργασίας μέσω συρραφής ή δημιουργίας φυλλαδίων.

Η γκάμα των επαγγελματικών πολυλειτουργικών συσκευών της Kyocera περιλαμβάνει μοντέλα που προσφέρουν ευελιξία και ευκολία στη διαχείριση και ενισχύουν την παραγωγικότητα με χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στις ανάγκες μικρών ή μεσαίων ομάδων εργασίας είτε μεγάλων τμημάτων επιχειρήσεων.

Σχετικά άρθρα

Επιλογή πελατών το ESET Protect για την προστασία endpoint

Giorgos Athanassiadis

Microsoft Summit 2019: AI και ελληνική πραγματικότητα

Giorgos Athanassiadis

Η F5 Networks εξαγόρασε τη Volterra και δημιουργεί την πρώτη πλατφόρμα Edge 2.0

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα