20.7 C
Athens
23/04/2024
Biztech

Η Βιολάντα επέλεξε το Galaxy ERP της SingularLogic

Η εταιρεία Βιολάντα επέλεξε για τη μηχανογράφησή της την επιχειρηματική εφαρμογή Galaxy ERP της SingularLogic, η οποία περιλαμβάνει εμπορική και οικονομική διαχείριση, προϋπολογισμούς, γενική και αναλυτική λογιστική, παραγωγή, RF αποθηκών, SFA, XVAN και CRM.

 

Το έργο θα υλοποιήσουν οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι του υποκαταστήματος της SingularLogic στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η Βιολάντα εμπιστεύεται στη SingularLogic τη μηχανογράφησή της τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια και η απόφασή της να αναβαθμίσει το πληροφοριακό της σύστημα βασίζεται εν μέρει στην άψογη συνεργασία και στα οφέλη που έχει αποκομίσει από αυτήν.

 

Η εταιρεία Βιολάντα που δραστηριοποιείται στο χώρο των μπισκότων αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς και στο πλαίσιο της στρατηγικής της επενδύει στη σύγχρονη τεχνολογία Galaxy με στόχο τη μέγιστη αξιοποίηση των δυνατοτήτων που προσφέρει και με την προσδοκία να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης και αύξησης της αποδοτικότητας και της παραγωγικότητας της. Συγκεκριμένα, με τη συγκεκριμένη επιλογή διασφάλισε το ενοποιημένο και ενιαίο περιβάλλον για όλες τις δραστηριότητες της επιχείρησης, την παραγωγή, τις αποθήκες της, τη χονδρική της, τους πελάτες, τα φορτηγά της και τα σημεία λιανικής διάθεσης που συνεχώς αυξάνονται.

 

Τέλος η διοίκηση της εταιρείας θα μπορεί να σχεδιάζει το μέλλον, εφόσον μέσω της άμεσης και πλούσιας πληροφόρησης θα λαμβάνει τις σωστές και ορθολογικές επιχειρηματικές αποφάσεις, που απαιτούνται για την επίτευξη των στόχων της.

Σχετικά άρθρα

4G IP: Η αύξηση των επιδόσεων τροφοδότης της ανάπτυξης

Kitriniaris

33% αύξηση στα καθαρά κέρδη το 6μηνο ανακοίνωσε η CPI

Giorgos Athanassiadis

Salesforce: Οι ψηφιακοί καταναλωτές μειώνουν τις δαπάνες τους

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα