20.9 C
Athens
16/04/2024
Biztech

Η αγορά υιοθετεί τους εκτυπωτές Canon varioPRINT iX

Η Canon έχει ήδη λάβει τις πρώτες παραγγελίες για τον νέο προηγμένο inkjet εκτυπωτή με τροφοδοσία φύλλου χαρτιού της σειράς varioPRINT iX μετά την παρουσίαση του την 1η Απριλίου του 2020. Ο εκτυπωτής εγκαθίσταται σε χώρους πελατών σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική τους ερχόμενους μήνες για να υποστηρίξει την ανάπτυξη των αγορών της εμπορικής εκτύπωσης σε μια ευρεία ποικιλία εφαρμογών. Η ολλανδική εταιρεία Kampert-Nauta, είναι η πρώτη παγκοσμίως που εγκαθιστά τον εκτυπωτή

Πελάτες στον κλάδο των εμπορικών εκτυπώσεων καθώς και των εκτυπώσεων μέσω διαδικτύου, έχουν υπογραμμίσει ότι η υψηλή του ποιότητα, παραγωγικότητα και ευρεία ποικιλία μέσων, που θα τους επιτρέψουν μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών και την διεύρυνση των προτάσεων τους, είναι οι κύριοι λόγοι για αυτή την επένδυση. Επίσης η εξοικονόμηση κόστους της σειράς varioPRINT iX, σε σύγκριση με μηχανήματα που λειτουργούν με υγρό τόνερ, έχουν αποτελέσει έναν καταλυτικό παράγοντα στην απόφασή τους. Μάλιστα, μερικοί πελάτες σκέφτονται να προσθέσουν πολλαπλά μηχανήματα.

Η πρώτη εγκατάσταση οδηγεί σε περισσότερες ευκαιρίες ανάπτυξης

Ο εταιρεία γενικών εμπορικών και διαδικτυακών εκτυπώσεων Kampert-Nauta, στο Oss της Ολλανδίας, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας στην ολλανδική αγορά εκτυπώσεων, και ήταν ο πρώτος πελάτης παγκοσμίως, που εγκατέστησε ένα σύστημα varioPRINT iX3200. Παράγοντας ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, η εταιρεία εξυπηρετεί μια ευρεία πελατειακή βάση στις Κάτω Χώρες και το Βέλγιο, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων καταστημάτων εκτύπωσης μέσω διαδικτύου, και αλυσίδων λιανικής πώλησης.

Με την online διαδικτυακή της επιχείρηση, η εταιρεία σχεδιάζει να επεκταθεί σε όλη την Ευρώπη, και με τον νέο εκτυπωτή, επιδιώκει να εδραιώσει την ψηφιακή παραγωγή και να μεταφέρει όλο τον όγκο εφαρμογών, όπως καταλόγους, φακέλους, φυλλάδια και εξειδικευμένες ευχετήριες κάρτες, στη νέα πλατφόρμα inkjet.

Και για αυτή την επιχείρηση, οι επενδύσεις δεν εστιάζουν μόνο στα οφέλη της τεχνολογίας. Η εταιρεία τόνισε ότι η σχέση της με την Canon ήταν ένας παράγοντας που συνέβαλε στην απόφασή της, καθώς η ομάδα της Canon είχε την υπομονή να κατανοήσει την επιχείρηση και να προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες και κατάρτιση για να υποστηρίξει την ανάπτυξή της.

Ο Richard Kampert, managing director, σχολιάζει: «Αμέσως ενθουσιαστήκαμε από τις δυνατότητες που η σειρά varioPRINT iX θα μπορούσε να προσφέρει στην επιχείρησή μας. Ο εκτυπωτής συνδυάζει υψηλή ποιότητα σε μέσα μεγάλου πάχους, χωρίς αντίκτυπο στην παραγωγικότητα. Θέλουμε να παράγουμε μικρά τιράζ χωρίς να χρειάζεται να μετακυλήσει το υψηλότερο κόστος στους πελάτες μας. Με το varioPRINT iX3200, θα είμαστε σε θέση να διαχειριστούμε μικρότερες, πιο ποικίλες παραγγελίες, επικερδώς. Ανυπομονούμε να εντυπωσιάσουμε τους πελάτες μας με την υψηλής ποιότητας παραγωγή του εκτυπωτή».

Ο Peter Wolff, vice president, Production Printing Products (PPP), EMEA Commercial Printing, Canon Europe, αναφέρει σχετικά: «Είμαστε ευτυχείς που βλέπουμε ότι έχει υπάρξει ήδη μια άριστη υποδοχή της σειράς varioPRINT iX στη γενική εμπορική αγορά εκτύπωσης από την έναρξή της, έναν μήνα πριν. Στην Canon, προτεραιότητά μας είναι να διασφαλίσουμε ότι οι λύσεις μας εξελίσσονται για να ικανοποιήσουν τη ζήτηση της αγοράς, προσφέροντας στους πελάτες την υψηλότερη ποιότητα εικόνας, παραγωγικότητα και αξιοπιστία, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι, δεν χρειάζεται να κάνουν υποχωρήσεις στους τομείς της αποδοτικότητας του κόστους και την ποικιλομορφία των εφαρμογών. Από τα αρχικά σχόλια των πελατών μέχρι σήμερα, αναμένουμε ότι πολλοί περισσότεροι πελάτες θα συνειδητοποιήσουν την αξία που μπορεί να προσθέσει αυτός ο εκτυπωτής στην επιχείρησή τους και τις ευκαιρίες ανάπτυξης που θα ανοίξει ως αποτέλεσμα. Για την αγορά αυτή, οι ψηφιακές λύσεις inkjet είναι η τεχνολογία του σήμερα και του μέλλοντος».

Σχετικά άρθρα

Το Google Cloud Region στην Ελλάδα θα προσθέσει περισσότερα από 2 δισ. ευρώ στο ΑΕΠ έως το 2030

Giorgos Athanassiadis

SingularityU Greece Summit: Η Silicon Valley στην Αθήνα

ConnectLine: Με όπλα τη συνέπεια, την πρωτοπορία και τη… Softone!

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα