20 C
Athens
18/04/2024
Biztech

Ηγέτης στα συστήματα διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας η SAP

Η SAP ανακοίνωσε ότι οι λύσεις που παρέχει για την ψηφιακή αλυσίδα εφοδιασμού κατατάσσονται μεταξύ των κορυφαίων της αγοράς, σύμφωνα με έρευνα του ARC Advisory Group.

Η ARC χαρακτήρισε τη SAP ως τον κορυφαίο προμηθευτή στην αγορά συστημάτων διαχείρισης μεταφορών, την οποία η ARC τη διαχωρίζει σε δύο είδη εφαρμογών: σχεδιασμού και εκτέλεσης και διαχείρισης στόλου. Η λύση της SAP για τη διαχείριση μεταφορών επιτρέπει στους πελάτες να μειώσουν δραματικά την πολυπλοκότητα της μεταφοράς, ενσωματώνοντας τη διαχείριση του στόλου και των logistics σε όλο το δίκτυό τους.

Η ARC επίσης συμπεριέλαβε τη SAP μεταξύ των κορυφαίων πωλητών στη λύση Enterprise Asset Management και στη διαχείριση αποθήκης, κατατάσσοντας την εταιρεία στην δεύτερη και τρίτη θέση, αντιστοίχως, όσον αφορά το μερίδιο της αγοράς. Οι λύσεις SAP Intelligent Asset Management επιτρέπουν στους πελάτες της SAP να βελτιώσουν την εικόνα των περιουσιακών τους στοιχείων, να αυξήσουν τη συνεργασία και να επιταχύνουν ραγδαία την απόδοση τους. Η εφαρμογή SAP Extended Warehouse Management βοηθά τους πελάτες να βελτιστοποιήσουν τις διαδικασίες αποθεματοποίησης και αποθήκευσης μέσω in-bound και out-bound διαχείρισης διαδικασιών και αποθεμάτων.

 

«Έχουμε πάθος με το να βοηθάμε τους πελάτες μας να επιτύχουν την καλύτερη δυνατή εφοδιαστική αλυσίδα για την επιχείρησή τους», δήλωσε ο Franz Hero, SAP senior vice president, Digital Supply Chain Development. «Η ποιότητα των λύσεων μας και τα πλεονεκτήματα που προσφέρουμε έχουν ως αποτέλεσμα οι πελάτες μας να εμπιστεύονται  την τεχνολογία της SAP. Αυτό μας το πιστοποιεί και η ισχυρή θέση που κατέχουμε στην αγορά σε όλο το φάσμα της βιομηχανίας», πρόσθεσε.

 

Οι λύσεις digital supply chain management της SAP βοηθούν τις εταιρείες να εισάγουν τα προϊόντα τους στην αγορά ταχύτερα και με μικρότερο κόστος. Οι τεχνολογίες έξυπνων προϊόντων υποστηρίζουν προηγμένες διαδικασίες αυτοματοποίησης και πρόβλεψης για να βοηθήσουν στη μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας και της απόκρισης και συνεργάζονται ώστε να παρέχουν εικόνα από όλο το δίκτυο της αλυσίδας εφοδιασμού.

Σχετικά άρθρα

Nέο 2-in-1 από την Dell

Kitriniaris

Η Intracom Telecom βάζει τις τράπεζες της Αρμενίας στο cloud

Στη Microsoft η Salesforce;

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα