19.7 C
Athens
25/04/2024
Biztech

Ευκολία και οικονομία με τον νέο Xerox global print driver

Με τον νέο Global Print Driver v4, η Xerox συνδέει περισσότερους εκτυπωτές, έγγραφα και πληροφορίες, διατηρώντας την ασφάλειά τους και διευκολύνοντας τους διαχειριστές δικτύου. Ο νέος driver αναπτύχθηκε για να εξασφαλίσει μια συνεπή και φιλική προς το χρήστη εμπειρία στα Windows 10, καθώς και σε άλλα λειτουργικά συστήματα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι υποστηρίζει τόσο τους εκτυπωτές της Xerox όσο και αυτούς άλλων κατασκευαστών.

 

Με τον νέο driver απαιτείται λιγότερη εκπαίδευση από πλευράς χρηστών σε ότι αφορά τη σύνδεση με τον εκτυπωτικό στόλο, ενώ παράλληλα οι υπεύθυνοι ΙΤ μπορούν να προσθέτουν και να ενημερώνουν εκτυπωτές χωρίς να χρειάζεται να επανεγκαταστήσουν μεμονωμένους drivers.

 

Δυνατότητες 

•  Κοινή εμπειρία χρήσης με ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τα επίπεδα κατανάλωσης, την κατάσταση του δίσκου, την κατάσταση της ροής εργασιών και την κατάσταση εκτύπωσης ανά χρήστη – όλα με εύκολη πλοήγηση που είναι ενιαία για όλες τις συσκευές.

 

•  Εξαλείφει την ανάγκη χειροκίνητης ενημέρωσης των drivers για όλες τις συσκευές. O Xerox Global Print Driver αναγνωρίζει τον εκτυπωτή και τις αυτόματες ενημερώσεις για να προσφέρει μια ομαλή εμπειρία χρήσης.

 

•  Δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας προσαρμοσμένων ρυθμίσεεων, όπως χρώμα εκτύπωσης, εκτύπωση διπλής όψης και συρραφή και διασφαλίζει ότι τηρούνται οι πολιτικές ασφάλειας της εταιρείας, προστατεύοντας τις κωδικοποιημένες εργασίες εκτύπωσης σε όλες τις υποστηριζόμενες συσκευές.

 

•  Συμμορφώνεται με την αρχιτεκτονική εκτύπωσης της έκδοσης 4 της Microsoft και προσθέτει λειτουργικότητα σε συνδυασμό με βελτιωμένη εμπειρία χρήσης για Windows 10, ειδικά όταν εκτυπώνετε σε εφαρμογές από το Microsoft Store.

 

Σχετικά άρθρα

Η Epsilon Net ιδρύει το 2ο Epsilon Support Center για συνεργάτες

Giorgos Athanassiadis

H Apple αποκάλυψε το νέο MacBook Air

Kitriniaris

Το cloud στην εφοδιαστική αλυσίδα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα