19.4 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Επανεκκίνηση για τη Xerox χωρίς την Burns

Το επερχόμενο spin off της Xerox σηματοδοτεί και αλλαγή ηγεσίας, αφού μετά από επτά χρόνια στο τιμόνι της εταιρείας η Ursula Burns δεν θα είναι CEO της εταιρείας Document Technology όπως αυτή θα διαμορφωθεί. Την ανακοίνωση έκανε το διοικητικό συμβούλιο της Xerox, προσθέτοντας ότι η Burns θα διατελέσει πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της νέας εταιρείας η οποία θα έχει ως αντικείμενο την τεχνολογία εγγράφων.

 

Η Burns θα συνεχίσει τον σημερινό της ρόλο ως πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της Xerox μέχρι τον διαχωρισμό των δύο εταιρειών που αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2016. Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι η Xerox θα χωριστεί σε δυο ανεξάρτητες εταιρείες –  στην Document Technology που θα έχει ως αντικείμενο τις δραστηριότητες τεχνολογίας και διαχείρισης εγγράφων και στην Business Process Outsourcing, η οποία θα ειδικεύεται στην παροχή επιχειρηματικών υπηρεσιών.

 

Ήδη η Xerox αναζητά τους νέους CEOs γεγονός που επιβεβαίωσε και η ίδια η Burns, αναφέροντας ότι εξετάζονται υποψήφιοι τόσο από την εταιρεία όσο και από την αγορά γενικότερα.

 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.

Σχετικά άρθρα

Ήρθαν τα νέα flagship μοντέλα της Realme στην Ελλάδα

Giorgos Athanassiadis

Idea(l) Environment: Τα startups στο προσκήνιο

Kitriniaris

Τα καλύτερα Windows όλων των εποχών για τα καλύτερα PCs όλων των εποχών

ntiliakos

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα