17.1 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Εξυπηρέτηση πελατών με live chat από την LG

Με τις ηλεκτρονικές αγορές να βρίσκονται στο επίκεντρο, είναι απαραίτητο ο καθένας να μπορεί να έχει πρόσβαση σε άμεση υποστήριξη σχετικά με τις αγορές και τις επιλογές του, ακόμα και αν δεν επισκέπτεται ένα φυσικό κατάστημα. Η εξειδικευμένη ομάδα του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών της LG Electronics, βρίσκεται δίπλα στους καταναλωτές μέσω του Live Chat, στο lg.com/gr, για να λύσει κάθε απορία και να προσφέρει εξατομικευμένη εξυπηρέτηση γρήγορα και εύκολα.

 

Στο Live Chat της LG, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να λύσουν τις απορίες τους σχετικά με την αγορά που έχουν κάνει ή να βρουν απαντήσεις για οποιοδήποτε μοντέλο ή προϊόν χρειάζεται υποστήριξη. Επιπλέον, οι εκπρόσωποι του Live Chat είναι έτοιμοι να δώσουν στον υποψήφιο αγοραστή αναλυτικές πληροφορίες για το προϊόν που αναζητά και να τον καθοδηγήσουν στην ιδανική επιλογή για εκείνον.

 

Καθημερινά από Δευτέρα έως Κυριακή και από τις 08:00πμ έως τις 09:00μμ, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν απευθείας με έναν εκπρόσωπο της LG και να εξυπηρετηθούν άμεσα για οποιοδήποτε αίτημά τους, χωρίς αναμονή.

To Live Chat, αποτελεί έναν εύχρηστο δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ των καταναλωτών και των εκπροσώπων της LG, κάθε ώρα και για κάθε απορία. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την LG να βρίσκεται πάντα δίπλα στους καταναλωτές προσφέροντας λύσεις και προϊόντα για μια καλύτερη ζωή.

Σχετικά άρθρα

H Deutsche Telekom μεγαλύτερος μέτοχος της BT

Kitriniaris

Η Cardlink παρουσίασε τις τεχνολογικά προηγμένες λύσεις της

Sony Bravia OLED A1: η οθόνη που έγινε ηχείο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα