17.1 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Εξελίξεις στα all flash συστήματα της IBM

Η IBM ανακοίνωσε σημαντικές εξελίξεις στις λύσεις και το λογισμικό αποθήκευσης all flash, με σκοπό τη σημαντική μείωση του κόστους των δεδομένων και την επέκταση των λύσεων της σε περιβάλλοντα υβριδικού και ιδιωτικού cloud.

 

•  Το Ultra- Dense FlashSystem array, με δυνατότητα αποθήκευσης περισσότερων δεδομένων στην ίδια υποδομή, συμβάλλει στη μείωση του κόστους χωρητικότητας δεδομένων κατά σχεδόν 60%.

•  Το νέο λογισμικό Spectrum Virtualize επιτρέπει την απλοποιημένη μεταφορά και αποκατάσταση μετά από καταστροφή των δεδομένων προς και από το IBM Public Cloud.

•  Νέες δυνατότητες λογισμικού επιτρέπουν τη χρήση συστημάτων αποθήκευσης της IBM και άλλων κατασκευαστών με τα δημοφιλή περιβάλλοντα container Docker και Kubernetes.

 

 

Επιπλέον των προαναφερθέντων χαρακτηριστικών, στις αναβαθμίσεις των συστημάτων και του λογισμικού αποθήκευσης της IBM περιλαμβάνονται τα εξής:

 

•  Νέα πλατφόρμα που επιταχύνει υλοποιήσεις ιδιωτικού cloud – Οι λύσεις IBM Spectrum Access προσφέρουν ό,τι χρειάζονται οι διαχειριστές συστημάτων αποθήκευσης για την ανάπτυξη ενός ιδιωτικού cloud γρήγορα και αποδοτικά, συνδυάζοντας τις απαραίτητες οικονομίες και την απλότητα του cloud, με την προσβασιμότητα, το virtualization και την απόδοση μια υλοποίησης σε εσωτερική υποδομή.

 

•  Ενοποιημένο User interface – το νέο interface για το FlashSystem 900 ενοποιεί τις πληροφορίες δραστηριότητας και απόδοσης σε μια ενιαία κονσόλα. Όπως και αντίστοιχα user interface που χρησιμοποιούνται σε άλλα συστήματα αποθήκευσης της IBM και στο λογισμικό IBM Spectrum Storage, το UI απλοποιεί τις λειτουργίες και συμβάλλει στη βελτίωση της παραγωγικότητας.

 

•  VersaStack με FlashSystem – ενσωματώνοντας το τελευταίο FlashSystem ,αποτελεί μια ευρεία ανανέωση των προτάσεων συγκλίνουσας υποδομής IBM/Cisco VersaStack

 

•  Προστασία της επένδυσης – ορισμένες από τις νέες, all flash λύσεις αποθήκευσης και VersaStack που ανακοινώθηκαν σήμερα είναι έτοιμες για τις προδιαγραφές NVMe, κάτι που τους επιτρέπει να αξιοποιήσουν τις προτάσεις NVMe που θα παρουσιαστούν το 2018.

 

Διαθεσιμότητα

 

Οι νέες δυνατότητες για τα all flash συστήματα της IBM και το λογισμικό IBM Spectrum Storage θα είναι διαθέσιμες το τέταρτο τρίμηνο διεθνώς.

Σχετικά άρθρα

Νέες λύσεις ροής εργασιών από τη Xerox

Channel-Manager

Κορυφαία επίδοση για την Trend Micro

Όλα τα προϊόντα και υπηρεσίες Galaxy της Samsung στην έκθεση MWC 2023

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα