18.1 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Εντυπωσιακή η παρουσία της Epson στην ISE 2019

Στο πλαίσιο της έκθεσης ISE 2019 που πραγματοποιείται 5 – 8 Φεβρουαρίου στο Άμστερνταμ, η Epson παρουσιάζει το νέο της laser βιντεοπροβολέα στα 30.000 lumens EB-L30000U, νωρίτερα από την επίσημη κυκλοφορία του το 2020.

Ο νέος βιντεοπροβολέας εγκαταστάσεων απευθύνεται σε εταιρείες ενοικιάσεων και εκδηλώσεων, χώρους φιλοξενίας και αξιοθέατα.

 

Επίσης, η Epson παρουσιάσει τη νέα σειρά των «fit-and-forget» laser βιντεοπροβολέων εγκατάστασης με συμπαγή σχεδιασμό, που περιλαμβάνει τους EB-L1075U, EB-L1070U και EB-L1050U. Πρόκειται για τους πιο οικονομικούς και ευέλικτους βιντεοπροβολείς εγκατάστασης της εταιρείας, που συνοδεύονται από δυνατότητες βελτίωσης 4Κ και υποστηρίζουν εναλλάξιμους φακούς. Σχεδιασμένοι για χρήση σε μεγάλους χώρους, από αξιοθέατα έως αμφιθέατρα, μουσεία και αίθουσες συσκέψεων, παράγουν φωτεινές (μέχρι και 7.000 lumens), λεπτομερείς, ζωντανές και δυναμικές εικόνες. Ο μίνιμαλ, διακριτικός σχεδιασμός τους και ο ακόμη πιο αθόρυβος ανεμιστήρας τους εξασφαλίζουν ότι ταιριάζουν άψογα σε μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών χώρων.

 

Επίσης, στην ISE παρουσιάζεται ο EB-U50, ένας κομψός και ανθεκτικός βιντεοπροβολέας σήμανσης, ο οποίος διαθέτει χαμηλό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας. Σχεδιασμένος να «αιχμαλωτίζει» το κοινό φωτίζοντας και προβάλλοντας σχεδόν σε οποιαδήποτε επιφάνεια, ο EB-U50 έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι φιλικός προς το χώρο και διακριτικός. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βιντεοπροβολέας ή προβολέας φωτός και είναι ιδανικός για βιτρίνες καταστημάτων, καταστήματα λιανικής πώλησης, εκπαιδευτικούς χώρους, για προβολή δυναμικού ή βιωματικού περιεχομένου, ψηφιακή τέχνη, εμπορική σήμανση, διακόσμηση ή εταιρικές παρουσιάσεις.

 

 

Μοναδικές εμπειρίες στο περίπτερο της Epson

Το #EpsonVortex είναι το φετινό φαντασμαγορικό θέαμα στο περίπτερο της Epson. Πρόκειται για μια περιήγηση 360 μοιρών, που δημιουργεί πρωτόγνωρη εμπειρία για τον επισκέπτη. Η Epson έχει χρησιμοποιήσει 16 διπλούς laser βιντεοπροβολείς EB-L1755U με φακούς ELPLU03 και μια προσαρμοσμένη 4D μουσική υπόκρουση, χρησιμοποιώντας πολυκάναλο ήχο. Οι επισκέπτες γίνονται μέρος αυτής της μοναδικής εγκατάστασης, καθώς κατά την είσοδό τους στην πύλη γίνεται mapping βιντεοπροβολή απευθείας επάνω τους, μέσω ενός συστήματος laser που προβάλει γραφικά σε πραγματικό χρόνο, δημιουργώντας ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο θέαμα, το οποίο ανταποκρίνεται σε κάθε κίνηση του επισκέπτη.

 

Ανάμεσα στα σημαντικά που μπορεί να απολαύσει κάποιος στο περίπτερο, συμπεριλαμβάνεται και μια επίδειξη, που θα πραγματοποιηθεί από το Εθνικό Θέατρο του Ηνωμένου Βασιλείου, για τα νέα έξυπνα γυαλιά που υποστηρίζουν υπότιτλους και είναι σχεδιασμένα για άτομα με βαρηκοΐα. Τα γυαλιά αυτά χρησιμοποιούν την τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας Moverio της Epson, παρέχοντας στους θεατές τη δυνατότητα να βλέπουν συγχρονισμένα τους διαλόγους, σε πραγματικό χρόνο, απευθείας στους φακούς των γυαλιών.

 

Σχετικά άρθρα

Προστασία κρίσιμων υποδομών ΙΤ από τη Schneider Electric

Kitriniaris

Διεύρυνση ζημιών για τη Forthnet στο α’ τρίμηνο

Kitriniaris

Vodafone: Ταχύτητες 4G και στο εξωτερικό για τους συνδρομητές της

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα