19/04/2024
Biztech

Εκτοξεύοντας την εμπειρία πελάτη. Γνωρίστε τα Retail POS της HP

Από το παραδοσιακό RPOS μέχρι τις εξελιγμένες mobile λύσεις, η HP επαναπροσδιορίζει την εμπειρία του πελάτη με σύγχρονη τεχνολογία που κάνει τους εργαζόμενους πιο παραγωγικούς, βάζοντας τον πελάτη στο κέντρο της προσοχής. Στο κάτω κάτω, το customer experience είναι το ζητούμενο και οι νέες λύσεις RPOS της HP εγγυώνται ευχαριστημένους και πιστούς πελάτες.

 


 

Στέγιος Τσιόλης Product Manager της Digimark

Η οικοδόμηση της εμπιστοσύνης του πελάτη έχει να κάνει σε πολύ μεγάλο βαθμό με την εμπειρία του από το brand. Η παροχή προσωποποιημένης εμπειρίας είναι το κλειδί για να μετατρέψετε τους απλούς επισκέπτες και καταναλωτές σε πιστούς πελάτες.

Εάν το παραπάνω ισχύει γενικά για τις επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών και αγορών, πολλαπλασιάστε το επί 1.000 στην περίπτωση των ξενοδοχείων και χώρων εστίασης. Και αυτό διότι στις επιχειρήσεις αυτές, οι πελάτες παραμένουν επί μακρό χρονικό διάστημα.

 

Η επανάσταση στο χώρο του Retail POS έχει όνομα

Η HP παρέχει στους ιδιοκτήτες χώρων εστίασης και φιλοξενίας όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για να εφοδιάσουν τους υπαλλήλους τους με μια μεγάλη γκάμα λύσεων ταμειακής. Εάν αυτό που χρειάζεστε είναι ένα παραδοσιακό POS, είτε κάτι πιο mobile, η HP διαθέτει λύσεις που ενσωματώνουν την τελευταία τεχνολογία.

Είτε πρόκειται για τον υπεύθυνο υποδοχής, για τον barista στο μπαρ ή τον υπάλληλο του καταστήματος εντός του ξενοδοχείου σας, η HP διαθέτει ό, τι χρειάζεστε για να εκτοξεύσετε την εμπειρία και κάνετε τους πελάτες σας να επιστρέψουν.

 

Στυλ και καινοτομία χωρίς συμβιβασμούς

Ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό ενσωματώνοντας στην επιχείρησή σας το πιο εντυπωσιακό RPOS που έχει κατασκευαστεί ποτέ. Το HP ElitePOS Retail System δεν είναι ένα απλό τερματικό. Μεταμορφώνει την εμπειρία των υπαλλήλων σας, αλλά και των πελατών σας, αφού μπορεί να μετασχηματιστεί και σε self-service kiosk δίνοντας στη ρεσεψιόν σας μια αίσθηση πολυτέλειας. Η ευελιξία που προσφέρει HP ElitePOS είναι άνευ προηγουμένου στο χώρο, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή.

Το εντυπωσιακό ElitePOS συμπληρώνουν τα all-in-one μοντέλα τα οποία προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις για να καλύψουν τις ανάγκες σας, όποιες κι αν είναι αυτές.

 

Modular Retail Systems

Οι modular retail λύσεις της HP προσφέρουν τη δυνατότητα διαχείρισης της επιχείρησής σας ανεξαρτήτως μεγέθους και από οπουδήποτε. Διαθέτουν πανίσχυρο hardware, προηγμένη ενσωματωμένη ασφάλεια, επικοινωνία με όλα τα λογισμικά πακέτα της αγοράς και την απαραίτητη ευελιξία για να τα προσαρμόσετε στις ανάγκες σας.

 

 

Convertible & mobile λύσεις

Από μια εταιρεία σαν την HP δεν θα περιμέναμε τίποτα λιγότερο. Έτσι, στην ευρεία γκάμα των RPOS λύσεών της ξεχωρίζουμε τις φορητές συσκευές που ενσωματώνουν την ευελιξία ενός tablet, αλλά παράλληλα επιτρέπουν στους υπαλλήλους σας να έχουν τη λειτουργικότητα ενός κανονικού POS πάντα μαζί τους. Συγκεκριμένα, το HP MX12 Retail Solution είναι μια συσκευή 3-σε-1 που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως φορητό POS, αλλά και ως κανονικό σύστημα ταμειακής με τα κατάλληλα περιφερειακά.

 

“Χτίστε” το POS που σας ταιριάζει και ξεχωρίστε

Οι λύσεις RPOS της HP σας επιτρέπουν να τις προσαρμόσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μια μεγάλη γκάμα περιφερειακών, όπως οθόνες από 15 έως 17 ιντσών, εκτυπωτές αποδείξεων, σαρωτές barcode, συρτάρια κ.λπ, συμπληρώνουν τη λύση POS που αναζητάτε.

Εμπιστευθείτε την Digimark και “χτίστε” το POS που σας ταιριάζει για να κάνετε τη διαφορά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα