23 C
Athens
24/04/2024
Biztech

Εγκαίνια των νέων γραφείων της u-blox στην Αθήνα

Ενίσχυση της επένδυσης για την ανάπτυξη συστημάτων ασύρματης τεχνολογίας μικρής εμβέλειας στην Ελλάδα, επιχειρεί η u-Blox, ηγέτης στον τομέα των ημιαγωγών (chip) και λειτουργικών μονάδων (modules) για συστήματα εντοπισμού θέσης και ασύρματων επικοινωνιών. Στο πλαίσιο αυτό η εταιρεία άνοιξε τα νέα της γραφεία στην Αθήνα, γεγονός που έρχεται ως επιστέγασμα της εξαγοράς της Antcor, ένα χρόνο πριν, εταιρείας πρωτοπόρου στο χώρο της πνευματικής ιδιοκτησίας για ασύρματα δίκτυα (Wi-Fi baseband intellectual property).

 

Παρών στην τελετή έναρξης ήταν ο κ. Herbert Blaser, Senior Director της u-Blox, ο οποίος δήλωσε ότι τα νέα γραφεία στην Αθήνα θα ενισχύσουν την τεχνογνωσία της εταιρείας στον σχεδιασμό chip για ασύρματες τεχνολογίες μικρής εμβέλειας και θα επεκτείνουν τις δυνατότητές για αξιόπιστες λύσεις στις Μ2Μ επικοινωνίες.

 

Οι νέες εγκαταστάσεις βρίσκονται στην Bορείου Ηπείρου 74 , στο Μαρούσι, σε κομβικό σημείο για τις εταιρείες υψηλής τεχνολογίας. Η u-blox αναμένεται να διπλασιάσει την υφιστάμενη ομάδα στην Ελλάδα μέσα στους επόμενους μήνες, στοχεύοντας στην προσέλκυση μηχανικών υψηλής εξειδίκευσης στους τομείς της ανάπτυξης λογισμικού και της σχεδίασης ολοκληρωμένων κυκλωμάτων.

Σχετικά άρθρα

Πραγματικότητα οι πρώτες κοινές business εφαρμογές από Apple και IBM

Kitriniaris

Softweb: Aύξηση τζίρου 17% το 2022 και διεύρυνση επιχειρηματικών λύσεων

Giorgos Athanassiadis

Διάκριση της Westnet στους “Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2022”

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα