16.6 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Δύο νέες λύσεις POS για επιχειρήσεις λιανικής και φιλοξενίας από την Epson

Η Epson ανακοίνωσε δύο νέες λύσεις POS, τον εκτυπωτή mPOS TM-m30II-NT και τον εκτυπωτή αποδείξεων TM-m50 που απευθύνονται στο λιανικό εμπόριο και τους χώρους φιλοξενίας, δύο τομείς για τους οποίους το 2020 έφερε πρωτοφανείς προκλήσεις, καθώς χρειάστηκε να προσαρμοστούν στις αλλαγές των κανονισμών και στον τρόπο με τον οποίο παρέχονται οι υπηρεσίες στους πελάτες.

Η κοινωνική αποστασιοποίηση, η μετάβαση σε υπηρεσίες takeaway και τα αναδυόμενα καταστήματα σηματοδοτούν ότι τώρα, περισσότερο από ποτέ, η τεχνολογία διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην ενίσχυση των επιχειρήσεων, ώστε να προσαρμοστούν στο μεταβαλλόμενο τοπίο. Η Epson προτείνει λύσεις όπως:

TM-m30II-NT

Μετά την επιτυχία της σειράς TM-m30II των συσκευών mPOS, η Epson έχει επεκτείνει τη σειρά αυτή, ώστε να συμπεριλαμβάνει τον TM-m30II-NT, ένα μοντέλο σχεδιασμένο να ανταποκρίνεται στις εξελισσόμενες απαιτήσεις των tablet POS.

Στοχεύοντας σε όσους εργάζονται σε εξειδικευμένα καταστήματα, μπουτίκ, μικρά εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες, ντελικατέσεν και food trucks, το νέο βασικό χαρακτηριστικό TM-m30II-NT είναι η σύνδεση μέσω δικτύου, επιτρέποντας στον εκτυπωτή να παρέχει σύνδεση Internet σε tablet μέσω καλωδίου. Το να μην χρειάζεται να βασίζεστε στο Wi-Fi σημαίνει, ότι αποφεύγονται πιθανές διακοπές, έτσι ώστε οι παραγγελίες να μπορούν να επεξεργαστούν αποτελεσματικά, ελαχιστοποιώντας τα σφάλματα και προσφέροντας καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Το νέο μοντέλο προσφέρει χρήσιμες λειτουργίες, όπως αισθητήρα επικείμενης εξάντλησης, οπότε, όταν το χαρτί μειώνεται, να μπορεί να αντικατασταθεί την πιο κατάλληλη στιγμή, πράγμα που σημαίνει ότι ο χρόνος διακοπής λειτουργίας να διατηρείται στο ελάχιστο.

Ο Liam Parry, Product Manager, Business Systems, Epson Europe δήλωσε: «Ο TM-m30II-NT προσφέρει στους πελάτες λιανικής σημαντική ισορροπία τιμής/ απόδοσης, αλλά παράλληλα και την ίδια συμπαγή και κομψή σχεδίαση της σειράς TM-m30II. Με την προσθήκη της σύνδεσης δικτύου, η οποία συναντάται στους TM-m30II-H και TM-m30II-S, οι πελάτες μπορούν τώρα να επιλέξουν ποια χαρακτηριστικά σύνδεσης ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες τους».

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Συγχρονισμός και φόρτιση για σύνδεση συσκευής tablet, επιτρέπει την τροφοδοσία του tablet και την εκτύπωση δεδομένων μέσω ενός μόνο καλωδίου
  • Μέσω του Network Tethering επιτρέπεται κοινή χρήση σύνδεσης LAN με το συνδεδεμένο tablet μέσω καλωδίου, όπως για παράδειγμα για σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο χωρίς διακοπές που επιφέρει το Wi-Fi
  • Δύο θύρες USB A επιτρέπουν απλή περιφερειακή σύνδεση παράλληλα με τη σύνδεση «Συγχρονισμός και φόρτιση» του tablet.
  • Πρόσβαση και έλεγχος των περιφερειακών από εφαρμογές μέσω της συσκευής ePOS
  • Η δοκιμασμένη και αξιόπιστη ποιότητα κατασκευής της Epson
  • Έξυπνες λειτουργίες: Εκτύπωση απευθείας από διακομιστή (Server Direct Print -SDP) και Cloud (OMS)
  • Ο αισθητήρας επικείμενης εξάντλησης χαρτιού επιτρέπει την παρακολούθηση της χαμηλής στάθμης χαρτιού.

Η λειτουργία «Network Tethering» είναι επίσης διαθέσιμη στα TM-m30II-H και TM-m30II-S, μέσω αναβάθμισης λογισμικού, που διατίθεται από το epson-biz.com ή χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Epson TM Utility για iOS και Android.

TM-m50

Ο TM-m50 έχει σχεδιαστεί για όσους θέλουν να αναβαθμίσουν τον εκτυπωτή αποδείξεων που χρησιμοποιούν, αλλά εξακολουθεί να χρειάζεται να λειτουργεί σε συνδυασμό με τα υπάρχοντα συστήματα POS που διαθέτουν. Παρέχει παρόμοιες δυνατότητες με έναν παραδοσιακό εκτυπωτή POS και ο κυβικός σχεδιασμός του, διαθέσιμος σε λευκό ή μαύρο, με μικρό εμβαδό βάσης θα ταίριαζε με την αισθητική κάθε σύγχρονου καταστήματος λιανικής, ενώ μπορεί να χωρέσει εύκολα επάνω στο πάγκο ή από κάτω στην άκρη ενός ραφιού.

Ο Liam Parry, Product Manager Business Systems, Epson Europe ανέφερε σχετικά: «Ο TM-m50 προσφέρει πληθώρα χαρακτηριστικών και αποτελεί μία λύση υψηλής απόδοσης, επιτρέποντας στους πελάτες να τον ενσωματώσουν απρόσκοπτα στα τρέχοντα συστήματά τους. Με την Epson να κατέχει τη Νο 1 θέση στην αγορά εκτυπωτών POS, οι πελάτες μπορούν να είναι σίγουροι ότι επιλέγουν ένα προϊόν που προσφέρει αποδεδειγμένη ποιότητα και υποστήριξη».

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέρνος σχεδιασμός με μικρό εμβαδόν βάσης
  • Μεγάλο εύρος επιλογών συνδεσιμότητας με ενσωματωμένο USB, σειριακό και Ethernet
  • Εκτύπωση υψηλής ταχύτητας 350mm / s
  • Ανάλυση εκτύπωσης 180DPI
  • Ευέλικτη εγκατάσταση με διαδρομή παραλαβής της απόδειξης από το μπροστά ή το επάνω μέρος και προαιρετική τοποθέτηση σε τοίχο (χρησιμοποιώντας OT-WH30)
  • Υψηλή αξιοπιστία (μηχανισμός γραμμών 20M, κεφαλή εκτύπωσης 200km, αυτόματη κοπή 2,2M).
  • Μεγάλος εύρος «Έξυπνων» λειτουργιών Epson.

Και τα δύο προϊόντα είναι διαθέσιμα από τον Ιανουάριο του 2021.

Σχετικά άρθρα

Η Space Hellas “Cisco Enterprise Partner of the Year”

Channel-Manager

ΟΚΙ Partner Event από την CPI

Kitriniaris

Αλλαγή ηγεσίας σε Westnet και Public

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα