17.1 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Δωρεάν άδειες ψηφιακής ασφάλειας προσφέρει η Cisco

Καθώς αυξάνεται ο αριθμός εκείνων που εργάζονται εξ αποστάσεως, η Cisco υποστηρίζει τους πελάτες με επέκταση των δωρεάν αδειών χρήσης ψηφιακής ασφάλειας. Η στήριξη των εργαζομένων, των πελατών και των συνεργατών σε μια εποχή ανάγκης είναι μία από τις βασικές αξίες της Cisco. Αυτή τη στιγμή, ο κορωνοϊός COVID-19 αναγκάζει πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να εργαστούν εξ αποστάσεως. Αυτό προκαλεί ξαφνική πίεση τόσο στις ομάδες πληροφορικής, όσο και στις ομάδες ασφαλείας, οι οποίες αναλαμβάνουν την παροχή υποστήριξης σε έναν άνευ προηγουμένου αριθμό εξωτερικών εργαζομένων και των συσκευών τους.

 

Πρόσφατα, το Cisco Webex επέκτεινε τις δωρεάν προσφορές, για να επιτρέψει στους εργαζόμενους να παραμείνουν συνδεδεμένοι με τις ομάδες τους και να συνεχίσουν τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες. Σε απάντηση αιτημάτων πελατών για βοήθεια, η Cisco διευρύνει αυτήν την προσφορά, ώστε να συμπεριλάβει την ασφάλεια για τους εξ αποστάσεως εργαζόμενους, παρέχοντας εκτεταμένες δωρεάν άδειες και διευρυμένη χρήση χωρίς χρέωση για τρεις από τις βασικές τεχνολογίες ασφαλείας, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για την προστασία όσων εργάζονται εξ αποστάσεως από οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή και σε οποιαδήποτε συσκευή.

 

Το Cisco Umbrella προστατεύει τους χρήστες από κακόβουλους προορισμούς στο Internet, είτε είναι συνδεδεμένοι είτε όχι. Καθώς παρέχεται μέσω Cloud, το Cisco Umbrella καθιστά εύκολη την προστασία των χρηστών παντού, μέσα σε λίγα λεπτά. Με αυτήν την προσφορά, οι υπάρχοντες πελάτες μπορούν να υπερβούν το όριο χρήσης τους, για να υποστηρίξουν την αύξηση των εξ αποστάσεως εργαζομένων και οι νέοι πελάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε δωρεάν άδεια.

 

Το Duo Security επιτρέπει στους οργανισμούς να επαληθεύουν την ταυτότητα των χρηστών και να επιβεβαιώνουν την ασφάλεια της συσκευής, πριν από τη χορήγηση πρόσβασης σε εφαρμογές. Χρησιμοποιώντας ένα μοντέλο «μηδενικής εμπιστοσύνης», μειώνει τα περιθώρια επίθεσης και τον κίνδυνο. Με αυτήν την προσφορά, οι υπάρχοντες πελάτες μπορούν να υπερβούν το όριο χρήσης τους για να υποστηρίξουν την αύξηση των εξ αποστάσεως εργαζομένων και οι νέοι πελάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε δωρεάν άδεια.

 

Ο Cisco AnyConnect Secure Mobility Client εξουσιοδοτεί τους υπαλλήλους να εργάζονται από οπουδήποτε είτε με εταιρικούς φορητούς υπολογιστές είτε με προσωπικές φορητές συσκευές. Παρέχει επίσης την πρόσβαση και τον έλεγχο που οι ομάδες ψηφιακής ασφαλείας χρειάζονται για να ταυτοποιήσουν ποιοι χρήστες και ποιες συσκευές έχουν πρόσβαση στην υποδομή τους. Οι υπάρχοντες πελάτες του AnyConnect μπορούν να υπερβούν το όριο χρήσης τους για να υποστηρίξουν την αύξηση των εργαζομένων εξ αποστάσεως και οι νέοι πελάτες έχουν πρόσβαση σε δωρεάν άδεια. Για να ξεκινήσετε, υπάρχοντες και νέοι πελάτες πρέπει να επικοινωνήσετε με έναν εκπρόσωπο ή συνεργάτη της Cisco, για να λάβετε τον απαιτούμενο αριθμό λογαριασμών χρήσης.

 

Αυτές οι προσφορές είναι διαθέσιμες έως την 1η Ιουλίου του 2020. Η υποστήριξη των πελατών και των συνεργατών παραμένει κορυφαία προτεραιότητα για τη Cisco ελπίζοντας ότι αυτά τα άμεσα βήματα βοηθούν τις επιχειρήσεις να διαχειριστούν τον επιχειρηματικό αντίκτυπο και να διατηρήσουν τους εργαζομένους ασφαλείς, κατά τη διάρκεια αυτής εν εξελίξει κατάστασης.

Σχετικά άρθρα

Το Jupitee πάει Βαρκελώνη

Kitriniaris

Digital Signage – Αναβαθμισμένη εμπειρία, εγγυημένη κερδοφορία

Giorgos Athanassiadis

Τι αγοράζουν οι Έλληνες ηλεκτρονικά;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα