13.1 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Δυναμική παρουσία της LG Business Solutions στην Xenia 2018

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του επαγγελματικού τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas στη φετινή Xenia 2018, την έκθεση που απευθύνεται αποκλειστικά στους ξενοδόχους, αλλά και τους επαγγελματίες του ευρύτερου ξενοδοχειακού κλάδου. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 24-26 Νοεμβρίου 2018, στο Metropolitan Expo και στη διάθεση των επισκεπτών βρισκόταν ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο προϊόντων, όπως οι ξενοδοχειακές λύσεις τηλεοράσεων για in-room digital concierge υπηρεσίες, digital signage, καθώς και συνδυαστικές λύσεις επαγγελματικού κλιματισμού αντλιών θερμότητας για θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού.

 

Στο πλαίσιο της έκθεσης, η LG υποστήριξε ως Grand Sponsor το νέο project της έκθεσης, «Hotel Megatrends» το οποίο σε μια πλήρως δομημένη εγκατάσταση 445 τ.μ., ανέπτυξε τέσσερις βασικούς άξονες Tech, Design, Green και Local, έχοντας ως στόχο να παρουσιαστούν οι τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας, της εσωτερικής διακόσμησης, της αρχιτεκτονικής, της δόμησης, του design, του Infotainement και της αειφορίας.

 

Η LG επικεντρώθηκε στον άξονα του Tech παρουσιάζοντας στους επισκέπτες του project digital signage λύσεις υψηλής τεχνολογίας όπως οι 86’’ digital signage οθόνες Ultra Stretch  και Interactive Touch, OLED Hotel TV για in-room digital concierge υπηρεσίες, 47’’ video wall σε διάταξη 2×2 και 32’’ Transparent cooler με διαδραστική οθόνη. Το ευρύ portfolio καινοτόμων infotainement λύσεων που διαθέτει η εταιρεία συμβαδίζει με τις νέες τάσεις της αγοράς στη διαχείριση και τη λειτουργία των ξενοδοχείων του μέλλοντος μετατρέποντας τη φιλοξενία σε μια αξέχαστη εμπειρία για τον επισκέπτη.

 

 

Επίσης, στο ειδικά διαμορφωμένο κοινό περίπτερο της LG και της εταιρείας Γ. Δρακουλακης, επίσημου συνεργάτη της LG, ο επισκέπτης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές λύσεις της εταιρείας όπως OLED Ηοtel Information Display με μοναδικές ξενοδοχειακές τηλεοράσεις, Digital Signage προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας και ιδιαίτερης αισθητικής Infotainement πλατφόρμα διαχείρισης ξενοδοχειακού περιεχομένου LG Pro:Centric Direct για in-room digital concierge υπηρεσίες, προϊόντα  κεντρικού κλιματισμού με λύσεις VRF, διαιρούμενου τύπου μονάδες κλιματισμού, καθώς και αντλίες θερμότητας για θέρμανση & παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.

 

Ο κ. Μαντάς, εμπορικός διευθυντής του τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, δήλωσε σχετικά: «Βρίσκουμε ιδιαίτερα ενδιαφέρον το φετινό καινοτόμο project της Xenia 2018, ‘Hotel Megatrends’, και το γεγονός ότι προβάλλει τις τάσεις και τις καινοτομίες της βιομηχανίας, αφυπνίζοντας παράλληλα τους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου. Με τη συμμετοχή μας σε αυτήν την κορυφαία εμπορική έκθεση τονίζουμε πως βρισκόμαστε δίπλα στους επαγγελματίες του κλάδου και πως από κοινού στοχεύουμε να αναβαθμίσουμε τις επιχειρήσεις τους με την τεχνολογική υπεροχή, το υψηλό επίπεδο των προϊόντων και τις pre & after sales υπηρεσίες που διαθέτει η LG και το τμήμα LG Business Solutions».

Σχετικά άρθρα

Ολιστική εμπειρία hybrid cloud από την HPE σε συνεργασία με την AWS

Giorgos Athanassiadis

Το πρώτο notebook με Nvidia GeForce RTX στην Ελλάδα είναι ASUS

Αύξηση πωλήσεων για την Epson

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα