22.3 C
Athens
18/04/2024
Biztech

Διψήφια αύξηση εσόδων το πρώτο 6μήνο για την Entersoft

Το πρώτο εξάμηνο του έτους βρήκε την Entersoft σε ιδιαίτερα θετική τροχιά. Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία είδε διψήφια αύξηση εσόδων με τα καθαρά έσοδα να αγγίζουν τα € 6,16 εκ. έναντι 5,39 εκ. την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι, σημειώνοντας αύξηση 14,2%.

Μάλιστα, η κερδοφορία προ φόρων αυξήθηκε με μεγαλύτερο ρυθμό φτάνοντας το εντυπωσιακό 68% (€ 1,36 εκ., έναντι € 0,81 εκ. την αντίστοιχη περσινή περίοδο).

 

Η αναπτυξιακή πορεία του ομίλου, το πρώτο εξάμηνο του έτους οφείλεται κυρίως στη  αύξηση των νέων πελατών σε συστήματα ERP, CRM και WMS στην Ελλάδα, αλλά και στην αύξηση των εσόδων των θυγατρικών του εξωτερικού.

 

Μέχρι το τέλος του έτους εκτιμάται ότι τα έσοδα του ομίλου θα συνεχίσουν τη δυναμική τους ανάπτυξη λόγω των σημαντικών νέων έργων που βρίσκονται υπό υλοποίηση, αλλά και την είσοδο στην αγορά του νέου προϊόντος Entersoft Warehouse Management System (WMS) για την χωροταξική παρακολούθηση αποθηκών και τη διαχείριση των logistics επιχειρήσεων στη βιομηχανία, το χονδρικό και λιανικό έμπόριο και τις διανομές.

Το νέο αυτό προϊόν, που παρουσιάστηκε επίσημα στην αγορά μόλις πριν ένα μήνα, αναμένεται να δημιουργήσει ένα νέο σημαντικό πόλο εσόδων για την Entersoft σε Ελλάδα και εξωτερικό τα επόμενα χρόνια, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τους ρυθμούς ανάπτυξης.

Σχετικά άρθρα

Η HPE δημιουργεί παγκόσμιο κέντρο αριστείας στην Ελλάδα για data analytics και AI

Giorgos Athanassiadis

Στις 16/10 το ICT Forum: Επιχειρήσεις και κράτος μπροστά στις τεχνολογικές προκλήσεις

antonyroussel

Στα 3 έτη η εγγύηση όλων των Optoma projectors

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα