19.3 C
Athens
19/04/2024
Biztech

Διπλή διάκριση της Data Communication στα BITE Awards

Για άλλη μια φορά, η Data Communication διακρίθηκε στα Impact Business IT Excellence Awards (ΒΙΤΕ), επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο ποιότητας και καινοτομίας των λύσεων που προσφέρει.

Η ασημένια διάκριση κατακτήθηκε στην κατηγορία «Εξειδικευμένες Κλαδικές Εφαρμογές», στο πλαίσιο της υλοποίησης της λύσης «Digital Auditing Management», στον όμιλο Grant Thornton. Η λύση, που αποτελείται από τα διασυνδεμένα συστήματα Μicrosoft Dynamics NAV-InnovEra και DC Project Management -web σύστημα διαχείρισης έργων- καθώς και από το Dynamics 365 for Talent, συνιστά μια προηγμένης τεχνολογίας ολοκληρωμένη πρόταση για τον κλάδο του Auditing που συμβάλλει στη βελτιστοποίηση των επιχειρηματικών διαδικασιών των ελεγκτικών οργανισμών και την απεικόνιση της κερδοφορίας των έργων, συνδυάζοντας όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται για τον προϋπολογισμό και απολογισμό έργων, καθώς και στην ψηφιακή αναβάθμιση του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού.

 

Ακολούθως, η χάλκινη διάκριση επιβράβευσε τη συνεργασία της Data Communication με την PeopleCert στην κατηγορία Digital Transformation. Η διάκριση αφορούσε την υλοποίηση της λύσης «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων & Προμηθειών» στον κλάδο παροχής υπηρεσιών. Συγκεκριμένα, η Data Communication απάντησε στις ανάγκες της PeopleCert με μία ολοκληρωμένη λύση που συνδυάζει το Μicrosoft Dynamics NAV-InnovEra on Azure και το web σύστημα διαχείρισης προμηθειών, DC Procurement. Με την υλοποίηση του έργου επιτεύχθηκε η συνολική αναβάθμιση της ψηφιακής υποδομής του οργανισμού, αυτοματοποίηση και βελτιστοποίηση ολόκληρου του κυκλώματος των αγορών, καθώς και η διασύνδεση συστημάτων, εργαζομένων & συνεργατών, επιτυγχάνοντας all-inclusive διαχείριση προμηθειών & ομογενοποίηση των σχετικών εργασιών όλων των εταιρειών σε ένα κοινό & άρτια τεχνολογικά αναβαθμισμένο περιβάλλον.

 

Στο πλαίσιο της τελετής απονομής των βραβείων, ο πρόεδρος της Data Communication, κ. Παναγιώτης Βασιλειάδης, δήλωσε: «Η διπλή μας διάκρισή στα φετινά Impact BITE Awards είναι μία ιδιαίτερα σημαντική επιβεβαίωση της άριστης τεχνογνωσίας και της πολυετούς εμπειρίας μας, που βρίσκουν αντίκτυπο στην υλοποίηση έργων αυξημένης πολυπλοκότητας, με λύσεις που βασίζονται στα διεθνή συστήματα της Microsoft, αλλά και στα πρωτοπόρα συστήματα που εμείς οι ίδιοι σχεδιάζουμε και υλοποιούμε. Είμαστε περήφανοι που η συνεργασία μας με 2 ηγέτιδες εταιρείες, στον ελεγκτικό χώρο και αυτόν της παροχής υπηρεσιών, επιβραβεύεται με τόσο σημαντικές διακρίσεις».

Σχετικά άρθρα

Η IDEAL Electronics επίσημος διανομέας της KEMP Technologies

50 βραβεία στα International Design Excellence Awards 2023 η Samsung

Giorgos Athanassiadis

Η TEKA Systems ολοκλήρωσε την εφαρμογή SAP Business One στη Revoil

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα