24.6 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Διανομή νέων NAS από τη CPI

Στην αγορά των μικρών επιχειρήσεων και γραφείων στοχεύει η CPI με τα νέα NAS της Qnap. Ο λόγος για τα Qnap NAS TAS-168 και TAS-268 που διαθέτουν web interface QTS και Android και μοιράζονται την ίδια βάση δεδομένων, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν ταυτόχρονα πρόσβαση σε φακέλους media και αρχεία.

 

Τα NAS TAS-168/268 διαθέτουν επεξεργαστή ARM 1.1 GHz dual-core, μνήμη 2GB DDR3, 1 και 2 θέσεις δίσκων, αντίστοιχα. Με ένα πληκτρολόγιο, ένα ποντίκι και σύνδεση HDMI ο χρήστης μπορεί να διαχειριστεί, επεξεργαστεί και να τρέξει αρχεία που είναι αποθηκευμένα στο NAS χωρίς την προσθήκη υπολογιστή. Ταυτόχρονα, έχει πρόσβαση σε εφαρμογές από το Google Play ή να εγκαταστήσει εφαρμογές από το Qmarket.

 

Σε συνδυασμό με ένα οποιοδήποτε Qnap NAS και μέσω του QTS RTRR/rsync, τα TAS-168/268 μπορούν να χρησιμοποιηθούν για back up ενώ με το interface του Android, μπορεί κάποιος να κατεβάσει εφαρμογές όπως το Qphoto, Qmusic και Qvideo ή να εγκαταστήσει το Vmobile ώστε να κάνει καταγραφή ip καμερών.  Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί να ενεργοποιήσει τη λειτουργία File Station για απομακρυσμένη διαχείριση των αρχείων του.

 

Και τα δύο μοντέλα, είναι άμεσα διαθέσιμα από το δίκτυο συνεργατών της CPI.

Σχετικά άρθρα

Τα people analytics σημαντικός σύμμαχος στη λήψη εταιρικών αποφάσεων

Giorgos Athanassiadis

Το μέλλον των tablets είναι… αποσπώμενο

Channel-Manager

Ζημιές μαμούθ για την Toshiba

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα