19.7 C
Athens
28/03/2024
Biztech

Διάκριση για την Printec στα European Business Awards

Ως National Champion στα European Business Awards 2015/16, επιλέχθηκε ο όμιλος Printec και προχωρά στον επόμενο γύρο μαζί με άλλες 36 εταιρείες από την Ελλάδα, όπως ανακοινώθηκε σχετικά. Η Printec θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην κατηγορία «The Business of the Year Award with Turnover of €26-150m». Οι εταιρείες οι οποίες κερδίζουν τον τίτλο του National Champion συμπεριλαμβάνονται ανάμεσα στις πιο πετυχημένες εταιρείες της Ευρώπης και θα διαγωνισθούν για τον τίτλο Ruban d’ Honneur.

 

Ο θεσμός European Business Awards αποτελεί ανεξάρτητη πανευρωπαϊκή διοργάνωση, με αντικείμενο την αναγνώριση και την επιβράβευση της αριστείας, των βέλτιστων πρακτικών και της καινοτομίας στην ευρωπαϊκή επιχειρηματική κοινότητα. Αποδέκτες των βραβείων είναι επιχειρήσεις, που αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες και προωθούν με τη λειτουργία τους τις βέλτιστες πρακτικές για την επιχειρηματικότητα.  Οι φιναλίστ επιλέχθηκαν από πάνελ κριτών που αποτελείται από επιχειρηματίες και ακαδημαϊκούς από όλη την Ευρώπη.

 

Στα φετινά European Business Awards συμμετείχαν πάνω από 32.000 επιχειρήσεις από 33 ευρωπαϊκές χώρες ενώ 678 ευρωπαϊκές εταιρείες διακρίθηκαν ως National Champions, καταφέρνοντας έτσι να περάσουν στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού.

Σχετικά άρθρα

Εκτός αστικών κέντρων 6 στους 10 Έλληνες εάν υπήρχε καλή σύνδεση στο Internet

Giorgos Athanassiadis

Tech Channel Partner 36 γεμάτο ευκαιρίες!

Channel-Manager

Νέα λύση λιανικής πώλησης από τη SoftOne

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα