19.8 C
Athens
19/04/2024
Biztech

Διάκριση για την OTEglobe

Μεγάλη διάκριση για την OTEglobe επιφύλαξαν τα διεθνή βραβεία τηλεπικοινωνιών “Global Carrier Awards 2016”, με την εταιρεία να αποσπά δύο σημαντικά βραβεία. Το “Best Eastern European Wholesale Carrier” ως η καλύτερη εταιρεία διεθνών τηλεπικοινωνιών στη Ν.Α. Ευρώπη και το βραβείο “Best Customer Testimony” ως η εταιρεία με τη μεγαλύτερη αναγνώριση από τους ίδιους τους πελάτες της διεθνώς.

Η τελετή απονομής των “Global Carrier Awards 2016” πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Τρίτη στο Παρίσι, παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών σύσσωμου του κλάδου διεθνών τηλεπικοινωνιών.

 

Τα “Global Carrier Awards” είναι ο πλέον αναγνωρισμένος ετήσιος θεσμός στην αγορά των διεθνών τηλεπικοινωνιών, που διοργανώνεται επί σειρά ετών από τον διεθνούς κύρους, αγγλικό εκδοτικό οργανισμό “Capacity Media”. Με περισσότερες από 200 υποψηφιότητες, εταιρείες τηλεπικοινωνιών από όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και οι γνωστοί τηλεπικοινωνιακοί κολοσσοί, διεκδίκησαν και φέτος μία διάκριση σε 6 θεματικές  κατηγορίες, που περιλάμβαναν, μεταξύ άλλων, βραβείο για την «καλύτερη εταιρεία διεθνών τηλεπικοινωνιών παγκοσμίως», «καλύτερη εταιρεία ανά ήπειρο» κ.λπ.

Η κριτική επιτροπή των βραβείων, απαρτίζεται από μια ομάδα εκπροσώπων διακεκριμένων εταιρειών, συμβούλων επιχειρήσεων, ακαδημαϊκών, ηγετικών στελεχών της αγοράς διεθνών τηλεπικοινωνιών, καθώς επίσης και από έγκριτους δημοσιογράφους διεθνών εκδοτικών οργανισμών.

Σχετικά άρθρα

Microsoft – Samsung και πάλι φίλοι…

Kitriniaris

Δημιουργικότητα χωρίς περιορισμούς με τα νέα HP Spectre και Envy

Η SingularLogic εκπαιδεύει τους συνεργάτες της στο myDATA

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα