19.3 C
Athens
19/04/2024
Biztech

Δεύτερο χρυσό European Design Award στη Linakis Digital

Με χρυσό European Design Award διακρίθηκε η Linakis Digital, που κατακτά αντίστοιχη διάκριση για δεύτερη συνεχή χρονιά στον θεσμό που αναδεικνύει το καλύτερο design στην Ευρώπη. Έτσι η Linakis Digital, αποτελεί ένα από τα ελάχιστα ελληνικά agencies που κατακτούν χρυσή διάκριση για δεύτερη συνεχή χρονιά και βοήθησε και φέτος στην ανάδειξη του ελληνικού design στην 4η θέση του θεσμού πανευρωπαϊκά. Το έργο που διακρίθηκε με τη μόνη διάκριση στην κατηγορία του, ονομάζεται Skytone και αποτελεί project για το HomoTravellus.com, που έχει δημιουργήσει η Linakis Digital.

 

Στην περσινή διοργάνωση, η Linakis Digital είχε αποσπάσει 2 βραβεία. Ένα χρυσό για το έργο της date.gr και ένα αργυρό για το έργο της infographics, για την Τράπεζα Πειραιώς. Η κατάκτηση χρυσού βραβείου, δεύτερη συνεχή χρονιά, την αναδεικνύει σε ένα από τα ελάχιστα ελληνικά design agencies που αναγνωρίζεται στο θεσμό των European Design Awards, με αυτή τη διάκριση.

 

Στο πελατολόγιό της περιλαμβάνονται μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες, ενώ έχει αποσπάσει πολυάριθμες βραβεύσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η εταιρεία αποτελεί ταυτόχρονα εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της πλατφόρμας Sitecore CMS, που έχει εφαρμοστεί σε ορισμένα από τα πλέον προηγμένα ελληνικά websites.

Σχετικά άρθρα

Η Oracle γιορτάζει τα 20 χρόνια της Java

Kitriniaris

Wind: “Ρίχνει” €20 εκατ. στο δίκτυο των καταστημάτων της

Kitriniaris

Το ηλεκτρονικό εμπόριο συνεχίζει να αναπτύσσεται στην ΕΕ

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα