20.9 C
Athens
24/04/2024
Biztech

Δεν πωλείται η Cyta Ελλάδος

Απάντηση στα δημοσιεύματα που έκαναν την εμφάνισή τους τον τελευταίο καιρό και έφεραν την Cyta να αναζητά αγοραστή για την ελληνική θυγατρική, έδωσε με ανακοίνωση του ο όμιλος Cyta.

 

Ειδικότερα, στη σχετική ανακοίνωση ο όμιλος τονίζει ότι η Cyta Ελλάδος προσθέτει δύναμη στη συνολική αξία του ομίλου Cyta και είναι μία επένδυση με στρατηγικά χαρακτηριστικά στην αγορά τηλεπικοινωνιών της Ελλάδας.

 

Επίσης διευκρινίζεται ότι το όποιο επιχειρηματικό ενδιαφέρον εκδηλώνεται για την Cyta Ελλάδος πιστοποιεί την αξία της εταιρίας, δηλαδή υπάρχει αναγνώριση εκ μέρους των ανταγωνιστές της δυναμικής προοπτική που έχει η εταιρεία. Στο ίδιο σημείο τονίζεται ότι δεν υπάρχει πρόταση ενδιαφέροντος για την Cyta Ελλάδος και δεν διενεργείται καμία σχετική διαδικασία ενώ  ήδη, ετοιμάζεται το πενταετές επιχειρησιακό σχέδιο της εταιρείας, με τη βοήθεια εξειδικευμένων και διεθνώς καταξιωμένων συμβούλων.

 

Κλείνοντας τη σχετική ανακοίνωση, ο όμιλος Cyta τονίζει ότι στηρίζει την είσοδο της Cyta Ελλάδος στην αγορά νέων υπηρεσιών στην Ελλάδα και προς την κατεύθυνση αυτή προαναγγέλει εξελίξεις, που θα προκαλέσουν αίσθηση, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.

Σχετικά άρθρα

Την ανώτατη εξειδίκευση HCIE της Huawei απέκτησε η Cosmos Business Systems

Giorgos Athanassiadis

Θερμή ανταπόκριση στις δωρεάν ημερίδες της Epsilon Net για τα Ηλεκτρονικά Βιβλία

Giorgos Athanassiadis

Νέα άνοδος της Xiaomi στη λίστα Fortune Global 500

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα